2777
2789
عنوان

درمورد نمایشگاه کتاب یه سوالی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 20 پست
پس نداره خیلی از انتشارات باهاشون همکاری نکردن امسال

اها ..ممنونم عزیزم🤍خودتون اهل کتاب خوندن هستین؟ اگ میشع چندتا کتاب بعم معرفی کنین لطفاا

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کتابایی میخوای

دختر مهتاب

دختری ک در اعماق دریا افتاد ...میگن خیلی قشنگن ولی من پیدا نکردم.شما رفتی نمایشگاه کتابء،؟ اهل کتاب خوندن هستی؟ اگ میشه چندتا کتاب معرفی کن بهم؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
دختر مهتاب دختری ک در اعماق دریا افتاد ...میگن خیلی قشنگن ولی من پیدا نکردم.شما رفتی نمایشگاه کتابء ...

دختری که دراعماق دریا افتاد کتابشو نمیدونم، ولی من یه مدت دنبال پی دی اف و مجازیش بودم، فقط زبان اصلیش پیدا میشد و هرچی ترجمه ازش بود یا خیلی داغون بود یا ناقص و... منم شنیده بودم قشنگه.

من تازه میخوام برم. نمیدونم امروز برم یا فردا که آخرین روزشه.

هر ژانر و سبک کتابی میخوای تو گوگل سرچ کن پیشنهاد کتاب در ژانر فلان، برات لیست بهتریناشو میاره.

من نمیدونم چی میخوای بهت تو همون زمینه پیشنهاد بدم

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

دختر مهتاب دختری ک در اعماق دریا افتاد ...میگن خیلی قشنگن ولی من پیدا نکردم.شما رفتی نمایشگاه کتابء ...

اولا که از سیبوک سفارش بده چون همیشه ۳۰ درصد تخفیف داره . بزن تو نت تخفیف سیبوک میاد

بعد کتاب قشنگ: خانه ادریسی ها، فرزندان سانچز(فقر و زندگی در مکزیک رو نشون میده)؛ دختر پرتغال، فهرست مهمانان(معمایی)؛ هزار خورشید تابان

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):