2777
2789
عنوان

تا حالا تو دیوار اگهی کفش گذاشتین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 56 پست
وایی منم چند بار گذاشتم همشون سلام میدادن میگفتن چند باهامون حساب میکنی  منم همش میگفتم تخفیف ...

وای خاک عالم از بس برا کفش من پیام میدادن تعجب کرده بودم گفتم چقد مشتری کفش زیاده😑  میگفتن جعبه داره گفتم نه

بعد گفتن کفشت از پشت بازه؟ 

گفتن کفش بپوش از پات عکس بگیر خدا منو ببخشه یه عکس فرستادم از پام.. تازه بعد گرفتم جریان چیه و چرا این کفش من اینقد مشتری داره

آگهی برداشتم یه مدت بعد کفشو دادم به ینی از دوستام. 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بود؟

عکس پا 

خرید حضوری 

و...چرت و پرت 

یه عده مریض 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
اگه شوهر من بود اول منو مورد عنایت قرار میداد بعد اونا رو 😑😂

بنده خدا خبر نداشت ک چه خبره و مقصر نبود ک بخوام چیزی بهش بگم 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
آفرین به منطق شما 

اره واقعا بالاخره یه مرد با درک دیدیم یعنی خدا اون روز رو نیاره منه بی خبرو یکی پیام بده ..یا حسین😑

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
وای خاک عالم از بس برا کفش من پیام میدادن تعجب کرده بودم گفتم چقد مشتری کفش زیاده😑  میگفتن جعب ...

😄😄😄

اره خواهرمم میگه گفته عکس بزار با جوراب بدون جوراب 

میگفت هردوش هم عکس گرفتم فرستادم 

الان که بهش میگم یعنی از خجالت آب شد🤣