2777
2789
عنوان

تا حالا تو دیوار اگهی کفش گذاشتین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخ یاد ی بنده خدا افتادم

ب زن ٥٠ساله كفش ميزاره ديوار طرف ميگه عکس با جوراب پاراتزی بده اینم میده میگه فردابیا فلان جا کفش ازت بخرم 

میگف ی سال معطل موندم نیومد فک کنم یارو ازدور دیه بود پراش ریخته بود😂😂😂😂مال سال ۹۶مرده لامصب چقد جلو تر بوده من دوساله میدونم کفش ب معنی خرابه

وای خدا اخر و عاقبت همه رو بخیر کنه . هرچی میخاید بفروشید بدید شوهراتون 😪

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
😐😐 متاسفانه شیپور از ای دیوار مسخره تره  هفته پیش رفتم خونه  دیدم خانومم ناراحت و ...

اگه شوهر من بود اول منو مورد عنایت قرار میداد بعد اونا رو 😑😂

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
🤣🤣🤣

والا بخدا میگفت پول همینا رو نخوردی که بیان اینچیزا زو بگن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این خریداربوده😂😂😂

یا خدا

ترکیدم😭😭 خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
این خریداربوده😂😂😂

خدا بکششون با کارتون هم میخاد 🤣🤣🤣