2777
2789
عنوان

امشب دلش برای باباش تنگ شده بود

18047 بازدید | 98 پست

دخترم

الهی بمیرم . جیگرم خونه 

لعنت به طلاق 

لعنت به من

لعنت به من که نه خودم زندگی کردم نه دخترم 

عکس خودم و باباش تو گالریم بود گوشیم دستش بود عکسو دیده بود 

گریه میکرد مجبور شدم گوشیو بدم با باباش حرف بزنه 

باباش پشت گوشی گریه میکرد 

کاش دخترم نبود 

کاش نبود خودمو میکشتم 

خسته شدم از خنده های الکی 

خسته شدم اینقدر تظاهر کردم که مامان من بدون بابات حالم خوبه ما بدون هم حالمون خوبه

میشه برام دعا کنید؟

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

اخی عزیزم انشالله درست میشه

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم.  چرا نمیری  آشتی 

منم شرایط تو دارم اما دخترم وابسته باباش نی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بگردم برا دل هردوتونون😭سرچی جدا صدی

اختلاف خانواده هامون دخالت های بیجای اطرافیان

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

الهی بمیرم.  چرا نمیری  آشتی   منم شرایط تو دارم اما دخترم وابسته باباش نی

نمیشه 

۳ساله جدا شدیم 

اختلاف خانواده هامون دخالت های بیجای اطرافیان

دوباره رجوع کنید مگه قرار چند سال دیگه زندگی کنیم حداقل بچه هامون اذیت نشن ،اونا رو ما ناخواسته وارد این دنیا کردیم حالا موظف ایم

خدایا شکر  

ای کاش بخاطر بچه با هم‌زندگی‌می‌کردید

حالا منکه بخاطر بچه دارم تحمل میکنم تاپیک میزنم اکثرا میگن طلاق بگیر 

ولی نمیتونم😭😭😭😭😭

استارتر نظرت چیه من چیکار کنم

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم