2777
2789
عنوان

کار تو خونه

218 بازدید | 25 پست

دو تا بچه کوچیک دارم بیرون از خونه نمیتونم کار کنم حقوق شوهرم کفاف زندگیمونو نمیده اگه پیشنهاد دارید بگید لطفا چون خیلیا مثل من دنبال کارن اونم تو خونه  شاید با پیشنهادتون گره ای باز شه 

ی تازه واردم✋ تایپک قبلیمم نترکیده 🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلیم بافی طرح های ریز و صادراتی هم سرمایه کمی می خواد هم فروشش عالیه هم سریع به درامد میرسی

میوه خشک کردن و بسته بندی کردن 

رب درست کردن

لپه و بلغور درست کردن 

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 
گلیم بافی طرح های ریز و صادراتی هم سرمایه کمی می خواد هم فروشش عالیه هم سریع به درامد میرسی میوه خش ...

اموزش گلیمو کجا یاد بگیرم به کی باید بفروشم کارو از کی باید بگیرم  لطفا اگه اطلاعات کامل داری بگو 

ی تازه واردم✋ تایپک قبلیمم نترکیده 🤗
مشتری از کجا 

با سلام خیلی خوبه

سرچ کن ببین چ غذاهایی میفروشن .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘