2777
2789
عنوان

کار تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 25 پست
برشتوک یا شکلات یاد بگیر عالیه کارش سخت نیست

خودم به میز مهمونیا که تازگی باب شده فکر کردم تو اینستا هم چندتا اموزششو دیدم ولی هزینه ی اموزش حدودا ۳ تومن نمیدونم میارزه یا نه جوابه یا نه بالخاره الان ۳ تومنم برای مک زیاده

ی تازه واردم✋ تایپک قبلیمم نترکیده 🤗
اموزش گلیمو کجا یاد بگیرم به کی باید بفروشم کارو از کی باید بگیرم  لطفا اگه اطلاعات کامل داری ب ...

مراز فنی حرفه ای آموزش میدن . کدوم شهرید شما؟ بازار فروش فرش دست بافت اونجا بفروش و نکات ترکیب رنگو دقت کن . نقشه رو از همون بازار تهیه کن با مخ و مواد اولیه ولی قبل از اون دوره اشو بگذرون مثل خیاطی و ... پرهزینه نیست من ۵ سال پیش ۵۰ هزار دادم الان فوقش ۵۰۰ هزار باشه اون موقع دوره خیاطی رو ۷۰۰ هزار دادم 

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون از نظرت تا الان نرفتم ببینم چیه 

ان شاالله خواستی انجام بدی همه اپ ها پیج بزن خارجی و داخلی فرق نداره اینجوری بیشتر کارتون میگیره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
مراز فنی حرفه ای آموزش میدن . کدوم شهرید شما؟ بازار فروش فرش دست بافت اونجا بفروش و نکات ترکیب رنگو ...

فنی حرفه ای شهرمون یاد نمیده چون پیجشو دارم تو تلگرامم میگم

بازار فروش فرش دستبافت صفحه اینترنتی داره برم چک کنم؟؟

فنی حرفه ای شهرمون یاد نمیده چون پیجشو دارم تو تلگرامم میگم  بازار فروش فرش دستبافت صفحه اینتر ...

نمیدونم فدات تو مناطق غرب نشین رواج داره صادر میشه ولی اونجایی که شما هستین نمی دونم. 

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 
فنی حرفه ای شهرمون یاد نمیده چون پیجشو دارم تو تلگرامم میگم  بازار فروش فرش دستبافت صفحه اینتر ...

پس از فنی حرفه ای بپرس کدوم آموزش گاه داره مطمئن باش هرجای ایران باشی یه آموزشگاه هست آموزش بده اگه نبود پیج اینستا سرچ بزن آموزش یاد بگیر قطعا اونجا هست

پس از فنی حرفه ای بپرس کدوم آموزش گاه داره مطمئن باش هرجای ایران باشی یه آموزشگاه هست آموزش بده اگه ...

مرسی از مهربونیت قشنگم وقت گذاشتی توضیح دادی از این مدل کارا خوشم میاد عاشق اینم کاری که ریزه کاری داررو قشنگ در بیارم برا همین زیاد پرسیدم ازتون  

مرسی از مهربونیت قشنگم وقت گذاشتی توضیح دادی از این مدل کارا خوشم میاد عاشق اینم کاری که ریزه کاری د ...

فدات گلم امیدوارم موفق باشی . توی دو ماه به درآمد اولیه می رسی و اگه شروع کردی رنگ هات باید متضاد باشه تا پول خوبی بکنه و اینکه اگه ۳ جفت ببافی و بفروشی مثلا هر جفت ۲ تومن بشه ۳ جفت ۶ تومن نمیشه ۷ یا ۸ تومن میدن چون از لحاظ تجارتی باارزشی. شبتون بخیر بانو