2777
2789
عنوان

سرفه مزمن کودک

341 بازدید | 21 پست

سلام مادران عزیز وقت بخیر والا این مشکلمو میخاستم برم ازمتخصصین کلینیک نی نی سایت بپرسم متاسفانه متخصص بیماری اطفال نداشت کدوم یک ازشما مادرهای عزیز این تجربه بد رو راحع به فرزندتون داشتید والا پسرم از زمستون که مدرسه میرفت مدام مریض میشد سرفه های شدید گوش پزشک عمومی گرفته تا متخصص اطفال و گوش حلق بینی بردمش متخصص گوش حلق بینی گفت با توجه به گرفتگی بینی و سرفه و گوش دردش این داروها رو بده شربت لوراتادین قرص آسمورال و نصف قرص پردنیزولون تا وقتی اینا رو میدم سرفه هاش کمه اما قطعشون کنم دوباره سرفه شدید میاد از سینه سرفه میکنه خیلی ناجور مخصوصا شب موقع خاب و صبح ها به اوج میرسه چند باری هم نصف شب با ناله از خاب پاشده گلوش درد شدید داشت و سرفه شدید که گلاب به روتون استفراغ کرد بچم مسره 6 ساله راه حل چی دارید بجم تا کی باید سرفه کنه خسته شد بخدا

آدم یک « بودن» است و انسان یک «شدن» است✓

شاید آلرژی داره 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۶ سالشه طفلی از سرفه سینه اش درد گرفت  من الان بهش شربت سرفه باریج دادم انشاالله بتون ...

انشاالله نال پسر من چند ماهه این‌جوریه بیچاره

الرژی داره بهش سیتریزین بده ببین فرقی میکنه یا نه قرص جویدنی ایر لوکاست هم خوبه برای سرفه ولی نمیدو ...

دو شیشه سیتریزین تموم کردیم دیفن هیدارنین و اکسپکتورانت همه رو خورده موقت حواب میده نمیدونم ببرم دکتر از ریه هاش عکس بگیره

برای الرژی و کاهش سرفه شبانه شربت کتوتیفن  یا شربت توسیان ضد سرفه اطفال برای علائم الرژی و ا ...

دکتر اطفال برا پسر من دو تا اسپری نوشت با قرص جویدنی و چرک خشک

الان خدا رو شکر کمی بهتر

بدجوری سرفه میکرد

من پیج یه دکتری رو دارم میگفت سرفه های شبانه مال ریفلاکس هستش و یه نفر ازش پرسیده بود بابت سرفه شبانه بچه اش گفت شربت کی دی اس براش تجویز کرده بود و گفت یه بار خورده سرفه اش قطع شده 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم