2777
2789
عنوان

تب چها روزه بچه دوساله.ویرووسه؟

168 بازدید | 18 پست

پسرم ده روز پیش گرفت.دو روز تب داشت.باز قط شد باز فرداش تب.تب قطع وصل میشد با استامینفن کنترل کردم.سرفه.سردرد.ابریزش و کوفتگی  و گلو دردداشت

بعدش دختر دوساله ام گرفت.ولی تبش کنترل نمیشه.

دکتر بردم شیاف دیکلوفناک داد فقط شبها و استامینفن روزها و ازیترومایسین.

الان چهار روزه مقطعی یهو تبش بالا میره.مثلن صبح تب داره.ظهر نداره.باز شب داره.

چیکار کنم خوب شه.کسی تازگیها گرفته؟تاکی تب دارن؟سرفه و ابریزشم داره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دختر من اینجوری بود با شربت خوب نشد امپول زدن هر ۱۲ ساعت تا سه روز الان کمی بهتره

امپول چی؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من اینجوری بود با شربت خوب نشد امپول زدن هر ۱۲ ساعت تا سه روز الان کمی بهتره

چندسالشه؟دارو دیگه ایی ام داد دکتر

دخترمن ۵روزه دقیقا همین علایم رو داره خیلی اذیت شدیم

الان بعد پنج روز خوب شده یاتب داره؟

ویروس معمولا علائمش سه تا پنج روزه .من پسرم روز پنجم خوب شد .اگه از پنج روز بیشتر شد دوباره ببرش دکتر.انشاالله که خوب میشه فردا

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
الان بعد پنج روز خوب شده یاتب داره؟

نه هنوز خوب نشده بیحاله جون نداره تبش هم شیاف میذارم دوساعت خوبه دوباره بالا میره اینقدر از بین رفته تو این ۵روز انگار گرفتی تکوندیش گوشتاش ریخته

یک سال و نیم، اره کواموکسی کلاو و کتوتیفن ، دگزامتازون

ب دختر منم نصف دگزا زد

خودمم گرفتم پنی سیلین و دگزا زدم.

ولی بچه رو میگن نباید دگزا زد.مجبور شدم بزنم😢

نه هنوز خوب نشده بیحاله جون نداره تبش هم شیاف میذارم دوساعت خوبه دوباره بالا میره اینقدر از بین رفته ...

دختر منم همینطور😭😭😭

ویروس معمولا علائمش سه تا پنج روزه .من پسرم روز پنجم خوب شد .اگه از پنج روز بیشتر شد دوباره ببرش دکت ...

تو این چهار روز دوبار بردم دکتر.

میگن ویروسه...

خدا کنه فردا روز پنجمشه خوب بشه😧