2777
2789
عنوان

ختم یس برای شفای مریض

85 بازدید | 11 پست
پسرخواهرشوهرم توی کماست دکتراازش قطع امیدکردندهرکی توی این ختم کمکم کنه یه عمربراش دعامیکنم انشاالله توی هیچ خانواده ای مریض نباشه
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
سلام. وای خدایا. ان شالله دلتون خوش شه تو همین روزهای قشنگ. من میخونم عزیزم ختمتون چطوریه؟
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکی میخونم عزیزم. انشاالله که همین امشب دلتون شاد میشه
هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
من پنج تا میخونم براتون. ببخشید نت نداشتم خبر بدم. چندروز وقت دارم؟
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
حلماوساراجون ممنونم زمان تعیین نکردم ولی هرچه زودتربشه تموم کردبهترفقط لطفا هرکدوم خوندیدهمینجابیاییدبگیدکه بدونم خونده شده ممنونم
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
سلام گلم. من خوندم