عروس_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1393/02/25 تعداد پست: 4642 عنوان ختم یس برای شفای مریض 85 بازدید | 11 پست پسرخواهرشوهرم توی کماست دکتراازش قطع امیدکردندهرکی توی این ختم کمکم کنه یه عمربراش دعامیکنم انشاالله توی هیچ خانواده ای مریض نباشه خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد 1395/02/30 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ننه_ریما عضویت: 1395/02/15 تعداد پست: 1788 منم امشی یکی نیخونم انشاالله سلامتی پیدا کنن وحالشون خوب بشه خدایااااا تنها امیدم تویی امیدم رو ناامید نکن خودت معجزه ات رو نشونم بده دوس دارم من هم مامان صدا بشم
Helma_joOoOn عضویت: 1392/05/28 تعداد پست: 2819 سلام. وای خدایا. ان شالله دلتون خوش شه تو همین روزهای قشنگ. من میخونم عزیزم ختمتون چطوریه؟ وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
عروس_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1393/02/25 تعداد پست: 4642 ممنونم 40تایس میخوام بخونم خوم20تاشامیتونم بخونم ولی چون بچم کوچیکه مطمئا نیستم بتونم همشابخونم خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
عروس_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1393/02/25 تعداد پست: 4642 حلماومعجزه جان ازتون ممنونم خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
نگار121 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 9262 منم یکی میخونم عزیزم. انشاالله که همین امشب دلتون شاد میشه هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
عروس_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1393/02/25 تعداد پست: 4642 ممنونم نگارجون خدااززبونت بشنوه خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
Helma_joOoOn عضویت: 1392/05/28 تعداد پست: 2819 من پنج تا میخونم براتون. ببخشید نت نداشتم خبر بدم. چندروز وقت دارم؟ وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
sara1201 عضویت: 1392/09/08 تعداد پست: 344 منم میخونم رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
عروس_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1393/02/25 تعداد پست: 4642 حلماوساراجون ممنونم زمان تعیین نکردم ولی هرچه زودتربشه تموم کردبهترفقط لطفا هرکدوم خوندیدهمینجابیاییدبگیدکه بدونم خونده شده ممنونم خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
Helma_joOoOn عضویت: 1392/05/28 تعداد پست: 2819 سلام گلم. من خوندم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
عروس_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1393/02/25 تعداد پست: 4642 حلما جون انشاالله خداوندبهترین هاراتوی تقدیرت قراربده خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد