2777
2789

خیلی دلم میخواد تو حال زندگی کنم و از زندگیم لذت ببرم.‌ وقتایی که آرومم و نگران نیستم حالم خیلی خوبه و شفاف فکر میکنم ولی نمیتونم همیشه اینجوری باشه سر هر کار کوچک و بزرگی استرس میگیرم و برا خودم دغدغه درست میکنم.. شما ها چیکار میکنید که همیشه آرومید و ذهنتون خوب کار میکنه؟

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی وقتایی استرس دارن دلشون اشوبه هیچکی همیشه اروم نیس .اماهرکس یه راه کار داره‌.مثلا من کانال دکتر زاهد رو داشتم.ویساشو وقتی ک کرونا دلتا داشتم و فکر میکردم میخوام بمیرم گوش میدادم.حرفاش یجوریه که وقتی ب حرفاش پی میبری از خوشحالی گریه میکنی اینقد بم انگیزه میداد ک با حال بدم روزی ۳۰ تا شنا میرفتم.با تکنیکاش بالای ۳۰۰ هزار نفرو تا بحال ب زندگی برگردونده

منم همینطورم واقعا زندگی اروم وخوبی دارم فقط خونه ندارم همیشه بهش فکرمی کنم

زندگی در لحظه با مایند فولنس یک تکنیک مهمه توی شغل ما اینکه سعی کنیم در لحظه حال زندگی کنیم تمرین میخواد اما شدنیه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

من زندگی خوبی دارم و راضیم اما همش منتظرم مثلا به فلان چیز(خونه، ماشین، لباس.و..)برسم که احساس خوشبختی کنم. 

میخوام که اینطور نباشم ولی سخته

گاهی به کسانی که این چیزا رو دارندفکر میکنم و میگم خوش به حالشون الان دغدغه اشون کدوم شهر و کشور مسافرت رفتنه 

البته هر چی سنم بالاتر میره دارم بهتر میشم

خوب چجوری فکرنکنم به خونه نداشتن

اگر خونه یک هدفه آیا غصه خوردن واسش کمکی میکنه بهش برسی یا بیشتر حالتو بد میکنه و فکرتو درگیر؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@