2777
2789
عنوان

روبیکا چرا 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

71 بازدید | 13 پست

من فک میکردم وقتی به یکی پیام میدم و دوطرفه پاک میکنم پیام برای طرف مقابلم پاک میشه ولی واقعیت اینکه😑

پیام من واضح و خوانا تو نوتیف طرف میره و اون میخوندش 

بعد وقتی کلیک میکنه میاد تو پی وی من میبینه پیامی نیست یعنی من اون پیام رو پاک کردم 

🥲

خاک توسرشون 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تلگرامم همینه من با لپتاپ هستم پیام میفرستن برام از نوتیف میخونم ولی اونا پاک میکنن فکر میکنن من نخوندم تلگرام اصلی هم هستم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام تلگرامم همینه من با لپتاپ هستم پیام میفرستن برام از نوتیف میخونم ولی اونا پاک میکنن فکر میکنن م ...

جدی 

شت  من چه پیام ها دادم و پاک کردم🤦‍♀️

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
بروزرسانی جدیدش رو بیخبرم اون رو هم باید تست کنم

امتحان کردم تو بروزرسانی جدیدیش هم اینطوره