2777
2789

من پسرم تب کرده ازش میپرسم بدن دردم داره اما هیچ علائم دیگه ای نداره

بچه های شما چه علائمی داشتن؟

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

🙌

من پرتویی از نور عظیم خداوندم، هراتفاقی که برای من رخ دهد قطعا خداوند آن را به نفع و صلاحم قرار داده دنیا و آخرت خودم خانواده ام و عزیزانم و کشورم را به دست خدا میسپارم و با خیال آسوده شبها میخوابم،وزن ایده آل:  ۶۰                              اهداف معنوی:مقید بودن به نماز اول وقت و زیارت عاشورا و دعای توسل و ذکر و قرآن و کمک به دیگران مخصوصا والدین و خوشرویی و صبوری و ترک گناهان          اهداف دنیوی: تربیت صحیح و آموزش فرزندانم و خوشرفتاری و وقت گذراندن با آنها ، لذت بردن از لحظات و خوشی های زندگی        علایق:جهانگردی, طبیعت، شنا، آشپزی، نقاشی، نویسندگی، شعر، فیلم ،کتب تاریخی و مذهبی و نجوم، تحقیق و آزمایش میکروسکوپی    خدایا ازت ممنونم بخاطر همه چیز خدایا شکرت خداوند بزرگ خالق هسستی بخش خداوند قادر و مهربان امور زندگی ام را به تو میسپارم من را ببخش و بیامرز و از گناهانم در گذر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴ شبه دخترم تب میکنه قطع نشده سرفه دیگه دیونه شدم بخدا از بس بی خوابی کشیدم پاش امیدوارم امشب تب نداشته باشه 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
تب .بدن درد. سرفه. عفونت چشم

این الان فقط تب و بدن درد داره

یعنی ممکنه بدتر بشه خدایی نکرده

شوهرم بیاد میبرمش دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴ شبه دخترم تب میکنه قطع نشده سرفه دیگه دیونه شدم بخدا از بس بی خوابی کشیدم پاش امیدوارم امشب تب ندا ...

انشاءالله عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چهار شب تب البته اگه امشب تب نکنه گلو درد شدید سرفه استفراق سر درد بدن درد 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
پسر منم یک شب قبلش باید ببخشید بالا اورد

اره دختر منم یه شب اورد بالا

ان شاء الله که نمیشه  چند سالشه؟ وای خودمون گرفتیم ازش پدرمون درومد

۳ سال و نیمشه

خودمم باردارم یه خواهر کوچیکترم داره که خیلی بد مریضه خداکنه اون نگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر منم یک شب قبلش باید ببخشید بالا اورد

باید دوره اش بگذره،ان شاالله که زود خوب بشه،پسر من اشتهام اصلاااااا نداشت،فقط با آبلیمو و عسل شربت درست میکردم اونو میخورد

دلم را به نقطه ایی کهخیرم در آن است متوجه ساز...