2777
2789

دلم بدجور ازش گرفته چجوری از یادم ببرم تمام خاطره های بدمو؟چجوری ازش متنفر نباشم

پدر بودن به تامین خونه و تخت گرم نیس.. روز تولدم بدترین روز سال ام میشه ... منظورم کادو دادن و اینا نیست ولی توقع دارم یبار برگرده بهم بگه تولدت مبارک(:

تا حالا این جمله رو ازش نشنیدم ، حس میکنم فقط یه نونخور حساب میشم براش حتی چند بارم به رو خودم اورده (بابام نه مامانمو قبول داره نه مادر خودشو و نه داداشمو کلا ادمه سنگ دلیه)

یبار ۹ سالم بود و روز تولدم بود ، بابام توی بالکن چیزیو تعمیر کرده بود و اشغال ریخته بود ، رفته بود مسجد و قرار بود بیاد ادامه کارش یادم میاد اون موقع گفتم بزار بابام خوشحال شه براش بالکنو جارو بزنم وقتی اومد گفتم الان میگه چ دختر خوبیو ... برای اولین بار کتکم زد که داخل اشغالا پیچ ریز بوده و ریخته شده تو حیاط 

اون شب با تمام بچگیم شکستم ولی نمیدونم چرا هر وقت بهش فکر میکنم قلبم میشکنه یا موقعی که مامانمو کتک زد هیچوقت یادم نمیره

خانومایی که میاید اینجا از دعوا و کتک زدن و اینا تعرسف میکنید تروخدا حتی یه اخمم به شوهرتون جلو بچتون نکنید اون تمام لحظتاتونو ثبت میکنه تو ذهنش حتی اگه خودتونم یادتون بره و چند سالم بگذره اون هنوز یادشه و میتونه تو زندگیش اثر بزاره!

کسی هست اینجا اینجوری باشه؟

نمیدونم چجوری گذشته ی مزخرفمو فراموش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  پدر منم همینه یه رکعت نمازش قضا نمیشه ولی اینقدر بد اخلاق و بدجنس و بد ذاته که حد نداره ،مادرم فوت کرده رفت زن گرفت همش از حقم میزنه میده به زنش و خانواده زنش ،حتی یه چیز خوراکی گرفته بود که من خیلی دوست داشتم باورت میشه از تو دهنم کشید گفت نخور و داد به خواهر زنش ؟؟؟؟😑😑 من هیچ وقت از پدرم نمیگذرم، خیلی بهم ظلم میکنه 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

من قسم خوردم روزی که بمیره رو قبرش هلپرکی برقصم 

اینکه از کتک خوردن اینطور ناراحت شدی باید بگم روح ظریفی داری چون به مراتب داستان بعضیا خیلی بدتره

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

هههههههییییییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه  پدر من یه چیزی خیلیییی فراتر ازاینایی که گفتی هس ...

شما ازدواج کردی آخه

من هر روز باید تحمل کنم اینو و اینکه فقط خودم نیستم مامانمم هست که این وسط دلم براش کبابه..

عزیزم💔 پدرم فوت شده و همیشه در حقش دعا میکنم که جز خوبی خاطره ای ازش ندارم. خدا باباتو نگه داره،ش ...

خدا بیامرزتشون💗

خیلی چیزا هست که نگفتم

خیلی پیامم طولانی شد

یه جاهاییشم نوشتم پاک کردم

عزیزم  پدر منم همینه یه رکعت نمازش قضا نمیشه ولی اینقدر بد اخلاق و بدجنس و بد ذاته که حد نداره ...

خدا به هممون صبر بده واقعا

امیدوارم یه روزی جواب همه ی این بدیا رو پس بدن