2777
2789
عنوان

چطور به کائنات نامه بنویسم؟

172 بازدید | 18 پست

امروز به گوشم خورد که میشه به کائنات نامه فرستاد 😶👀

و چطور میشه نامه فرستاد 😳

مراسم خاصی داره ؟😶

دوستان کاربری دست دو نفره من و خواهرم

چمد👀

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نامه بنویس ، اتیش بزن ، بسوزونش

واسه ثابت کردنش هم یه نشانه بزار

مثلا بگو اگ حقیقت داره یه قاصدک فلان روز ساعت فلان ببینم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

ممنونم 👀😁🫂

خواهش😂❤

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
نامه بنویس ، اتیش بزن ، بسوزونش واسه ثابت کردنش هم یه نشانه بزار مثلا بگو اگ حقیقت داره یه قاصدک ف ...

واقعا میشه ؟

بعدش شنیدم باید اسم یکی از فرشته ها رو بنویسم 

اسم کدوم فرشته رو بنویسم ؟ مثلا من الان میخوام تو دانشگاه تو امتحانات نمره خوب بیارم تا کی برآورده ...

اول باید فرشته ات رو پیداکنی که اسمش چیه

ببین اول باید اعتقاد پیدا کنی

بعد درموردشون تحقیق کنی

بعد باهاشون صحبت کنی

اسمشونو بپرسی

بعد براشون نامه بنویسی

من با فرشته نگهبانم اینطوری صحبت میکنم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اول باید فرشته ات رو پیداکنی که اسمش چیه ببین اول باید اعتقاد پیدا کنی بعد درموردشون تحقیق کنی بع ...

اوووو

ولی دلم خواست یه بار امتحان کنم 

اول باید فرشته ات رو پیداکنی که اسمش چیه ببین اول باید اعتقاد پیدا کنی بعد درموردشون تحقیق کنی بع ...

چطور فرشته ام رو پیدا کنم