2777
2789
عنوان

لانه گزینی

126 بازدید | 12 پست

سلام خانوما لکه لانه گزینی قبل از موعد پریودی اتفاق میوفته بابعدش؟ 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

من قبلا پریودیام خیلی عقب میوفتاد ولی ازوقتی پسرم به دنیا اومده تاالان که نزدیک سه ساله دیگ عقب نیوفتاده ماه پیش پریودیم خیلی شدید شده بود این ماهم الان نزدیک ۱۵ روز میشه که عقب افتاده و پریشب تاحالا لکه بینی دارم نمیدونم مشکلی هست یا باردارم جرات نمیکنم به شوهرم بگم اخه میگه فعلا بچه نمیخوام خودمم نمیتونم برم بیبی بخرم جلوگیریمونم طبیعی بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خودمم سوالمه لک دبدی؟ قهوه ای؟چفد مونده ب موعدت

اره لکه قهوه ای از موعدم ۱۵ روزی میشه میگذره پ نشدم الانم این لکه نمیدونم چرا ایندفعه اینجوری شد

اره لکه قهوه ای از موعدم ۱۵ روزی میشه میگذره پ نشدم الانم این لکه نمیدونم چرا ایندفعه اینجوری شد

منم ی هفته مونده به پریودیم  لک قهوه ای از صبح دیدم  شب قطع شد قب قبلشم رابطه داشتم نمیدونم از رابطه بود از عفونت بود یا باردارم از بی بی چکم متنفرم خسته نمیدونم چیکار کنم

منم ی هفته مونده به پریودیم  لک قهوه ای از صبح دیدم  شب قطع شد قب قبلشم رابطه داشتم ...

انشاالله که ایندفعه بارداری عزیزم 

توهم هیمنطور عزیزم دعا کن برات دعا میکنم نمیدونم کی برم ازمایش صبر ندارم

بنظرم بزار حداقل موعد پریودیت برسه بعد برو ازمایش اصلا هم استرس نداشته باش من خودم سه سالی بود بچه میخواستم ولی نمیشد چقد رفتم دکترو دارو مصرف کردم ولی اثر نداشت تااینکه رفتم ی دکتردیگه هیچ کاری نکرد براما فقط سونو و ازمایش نوشت همون ماه من دیگه اصلا به بارداری فکر نکردم چون منتظر بودم پری بشم برم سونو ولی همون ماه خداخواست و بدون دارو باردار شدم 

بنظرم بزار حداقل موعد پریودیت برسه بعد برو ازمایش اصلا هم استرس نداشته باش من خودم سه سالی بود بچه م ...

منم دارو امپول همه چی خسته ام واقعا انواع ازمایش .... خیلیی داغونم ولی از فکرم نمیره ببرون توانم گرفته کنترل استرس فکر ندارم و منو داره از بین میبره

منم دارو امپول همه چی خسته ام واقعا انواع ازمایش .... خیلیی داغونم ولی از فکرم نمیره ببرون توانم گرف ...

درکت میکنم عزیزم چون خودمم تواین شرایط بودم انشاالله همین ماه خدا بهت ی نی نی تپلی هدیه بده گلم 

مرسی عزیزم برام دعا کن قربونت برم

عزیزم برا حاجت دلت ۵۰ تا صلوات فرستادم انشاالله که زود زود بیای خبر مامان شدنت رو بهم بدی گلم