2777
2789
عنوان

عقده لباس خریدن

275 بازدید | 18 پست

نمیدونم فقط من اینجوریم یا بقیم هستن . عقده لباس خریدن دارم تا یه پولی بیاد دستم لباس میخرم هر چی ببینم خوبه میخرم مثلا ممکنه تازه مانتو خریده باشم باز برم بیرون ببینم مدلش خوبه و قیمتش مناسبه باز مانتو میخرم به خاطر همین زیاد نمیتونم پس انداز کنم ولی لباس زیاد دارم البته آدم باز دوست داره لباسای بیشتر و متنوع داشته باشه البته هر وقت ناراحت بشم با خرید یه لباس برای خودم یا بقیه جبران میکنم برای بقیه هم خیلی میخرم خرید برای دیگران حس خوبی بهم میده 

منم خرید دوس دارم  

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار درستی میکنی منم جدیدا اینجوری شدم و به این نتیجه رسیدم باید از اول اینجوری میبودم    

اخه با ذوق میام خونه بعد مثلا مامانم قیافشو یه جور میکنه که چرا خریدی ذوقم کور میشه   

عاشق لباسم ولی پول ندارم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

تنها نیستی عزیزم

منم عاشق خریدم هیچییییی نمیتونم پس انداز کنم 

هر بار هم خودم رو سرزنش میکنم باز روز از نو روزی از نو

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
عاشق لباسم ولی پول ندارم

منم تا چند سال پیش پول نداشتم وقتی نوجوان بودم نهایت سالی یه بار مانتو میخریدم کل سال تو سرما تو گرما مهمونی بیرون عروسی همون یدونه رو می پوشیدم چون بابام دستش تنگ بود یا لباسای آخر بزرگمو می پوشیدم به خاطر همین خیلی عقده شد برام سخت درس خوندم تا شغل مناسبی پیدا کنم الانم درآمدم کمه کارمندیه ولی خب چون دستم تو جیب خودمه میتونم بیشتر خرید کنم شمام عزیزم اگه میتونی شغل مناسبی برای خودت پیدا کن 

تنها نیستی عزیزم منم عاشق خریدم هیچییییی نمیتونم پس انداز کنم  هر بار هم خودم رو سرزنش میکنم ...

چقدر دل گرم شدم  

پس انداز خوبه ولی خب آدم باید به خودشم برسه دیگه