2777
2789
عنوان

همونم که شوهرم خیانت کرده

310 بازدید | 7 پست

فقط الان خونه هستم نمیدونم چکارکنم بزنم بیرون یا خونه بمونم اونم سرکاره که پولشم تو سرش بخوره مال فاحشه هاست الان میاد کلی دعوا و سرصدا راه میندازه که اینکارارم کنه نمیترسم حرفمو میزنم فقط نمیدونم باشم یا برم جایی چکارکنم خیلی پررو و پر حرفه من کم نیارم پیشش خوبه چکارکنم دلم میخواد بمیرم دیگه ادامه ندم خیلی پر رو و مغروره اصلا حرفای منو نمیشنوه فقط حرف خودشو میزنه

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

قبل اینکه لو بدین فهمیدین مدرک جمع کنین ، چند هزار بار اینو بگم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اینکه لو بدین فهمیدین مدرک جمع کنین ، چند هزار بار اینو بگم 

میدونه فهمیدم از پیامهاش عکس گرفتم همین امروز صبح اومد دنبال گوشیش فهمیده که فهمیدم ولی انکار میکنه منم مدرک دارم فقط نمیدونم چکار کنم برم بیرون یا نه از خونه

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...
میدونه فهمیدم از پیامهاش عکس گرفتم همین امروز صبح اومد دنبال گوشیش فهمیده که فهمیدم ولی انکار میکنه ...

بهش گفتی میدونی ؟ منظورم اینه جر و بحث کردین 

اگه نه خودتو فعلا بزن به ندانستن 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

گلمممم ادم  به  فرد هرزه  هم اگر جایی می بینه نباید بگه هرزه 

بخصوص تو روابط زن و شوهری 

چون کاملا روش باز میشه 

برو بیرون بگرد 

برای خودت خرج کن 

از تنهایهات نترس 

با شگاه ورزشی  برو 

هنر یاد بگیر 

توامند بشو 

اما بهش  باج  نده 

بگو تو که خدا را شکر  سیری 

من هم یه   ه  و  ی   ج   ج     .......توش 

برو بسلامت 

اینجا کمکت نمیکنه از اسنپ ی مشاور پیدا کن مشاوره بگیر ،با این لحن تایپ کردنت من هول کردم و پریشون شدم چ برسع ب خودت  خدا کمکت کنه عزیزم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤