2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعف و بیحالی

من یه مدته قسمت راست بدنم بی حس میشه و گز گز میکنه

وقتایی که سرگرم میشم کلا از بین میره

انگشت شصت پامم یکم بی حس میشه

ینی میتونه ام اس باشه؟ :(((

احتمالش هست دکتر برو

چند سال پیش خیلی حالم بدتر بود و علائمم شدید تر ام آر آی دادم دکتر گفت هیچی نیست

چند تا آمپول تقویتی داد بهم چون بخاطر خوردن زنجبیل زیاد ده کیلو کم کردم ولی نزدم و ب مرور زمان بهتر شدم تا الان که دوباره اینجوریم

نترس چیزی نیس،برو یه چکاب،۱۷ نوع بیماری هس با این علایم ،دیکه اون دوره نیس یه بیماری کاملا کنترل شده ...

ولی اگه ام اس باشه با این روحیه ی حساسی که دارم اگه از مریضی نمیرم از استرس میمیرم😢

من یه مدته قسمت راست بدنم بی حس میشه و گز گز میکنه وقتایی که سرگرم میشم کلا از بین میره انگشت شصت ...

علائمش باید یک هفته تا دو هفته طول بکشه بعد کم کم خوب میشه. معمولا یکی از چشما تار میشه و اینطور نیست یادت بره. آنقدری هست که یادت میمونه و کلافه میشی. ضعف و بی حالی و گزگز خیلی از بیماری ها دارن. اگر این حالت تا یک یا دو هفته به صورت دائم طول کشید و حتی بیشتر شد. چه فروکش کنه چه نه شک میکنی به ام اس. در ضمن باید مزاحمت باشه حتی اگر سرگرم باشی

ولی اگه ام اس باشه با این روحیه ی حساسی که دارم اگه از مریضی نمیرم از استرس میمیرم😢

مردم از ام اس واقعا اطلاعی ندارن همه غلط. مگر یکی داشته باشه یا تو خونواده نزدیک درجه یک کسی رو داشته باشه

علائمش باید یک هفته تا دو هفته طول بکشه بعد کم کم خوب میشه. معمولا یکی از چشماش تار میشه و اینطور نی ...

من همین که دورم شلوغ باشه و سرگرم باشم همه ی علائمم از بین میره

الانم چون شهرستانم و دکترای خوبی اونم برای مغزو اعصاب نیست بیشتر میترسم که برمو تشخیص اشتباه بدن