2777
2789
مردم از ام اس واقعا اطلاعی ندارن همه غلط. مگر یکی داشته باشه یا تو خونواده نزدیک درجه یک کسی رو داشت ...

من چند سال پیش ام آر آی دادم ولی دکتر گفت چیزی نیست

بخاطر کاهش وزن با زنجبیل این حالت هارو پیدا کردم

روزی صد بار بخاطر استفاده از زنجبیل خودمو لعنت میکنم که ب این حال افتادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین که دورم شلوغ باشه و سرگرم باشم همه ی علائمم از بین میره الانم چون شهرستانم و دکترای خوبی او ...

خوب دیگه به نظرم فقط ترسیدی. بذار بعدا برو. ممکنه کمبود ویتامین هم باشه. ولی پیگیر باش ببین چیه که اذیتت نکنه

مردم از ام اس واقعا اطلاعی ندارن همه غلط. مگر یکی داشته باشه یا تو خونواده نزدیک درجه یک کسی رو داشت ...

شما تو اطرافیانت دیدی کسی ام اس داشه باش عزیزم؟ 

خوب دیگه به نظرم فقط ترسیدی. بذار بعدا برو. ممکنه کمبود ویتامین هم باشه. ولی پیگیر باش ببین چیه که ا ...

عزیزم مرسی بابت حرفات

پیگیر میشم حتما ولی واقعا استرسم کمتر شد

من چند سال پیش ام آر آی دادم ولی دکتر گفت چیزی نیست بخاطر کاهش وزن با زنجبیل این حالت هارو پیدا کرد ...

پیش دکتر ستون فقرات برو ببین دیسک کمر یا فشاری روی قسمتی از کمرت نباشه. چون یه انگشتت درگیره ممکنه فشار توی کمرت باشه و به اعصاب یه قسمت فشار بیاره. دکتر مغز و اعصاب و ستون فقرات با دکتر مغز و اعصاب نورولوژی فرق داره. 

بعضی حساسیت‌ها هم بعد از چند سال برمیگرده. ممکنه چیزی بخوری تحریکش کنی

اولا استرس خودش عامل بیماری‌های مختلف وام اس هست. دوما اگر اطرافیانت ندارن و ارثی نیس زیاد نگران نباش. ضعف دست و پا شاید برای غذا نخوردن باشه. کمبود ویتامین ها. و خیلیا را دیدم ام اس دارن روزانه یه دونه قرص میخورن و مثل آدم عادی سرکار میرن، غذا میخورن، کارای خونه را انجام میدن پس اصلا نگران نباش وفکر میکنم شما این بیماری را نداری ولی چکاپ خیالت را راحت میکنه

اسی میشه جواب بدی

خواستم بپرسم تو حالت خوب شد،؟

از چی بود؟

منم تقریبا مثل شمام..

منتها شصت پای راست و گاهی شصت انگشت راست..

حالت بی حس و کمی یخ شدن..

دو برم شلوغ باشه گاهی اصلا متوجه نمیشم.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...