2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 104 پست

عزیزم هیچی تقصیر تو نیست

نه تو کم گذاشتی نه زشتی نه چیزی

عوضی بودن از همسرته به نظرم زنگ بزن از یه مشاوره کمک بگیر اگه قراره ادامه بدید حتما مشاوره برید

همیشه مردها تو فاز انکار هستن حالا اگه اعتراف هم کنه از عذاب تو چیزی کم نمیشه اما قبح گناه خودش میریزه 

برات حال خوب ارزو میکنم

از این به بعد بیشتر به خودت برس بخر بپوش بگرد

کلاس ثبت نام کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اپلیکیشن همراه من‌پرینتشو بگیر‌ بفهمه انکار کردنش بی فایده س

فقط خواهش میکنم‌آبروریزی نکن به کسی نگو و‌تا تنورداغه ازش امتیاز بگیر‌خونه وماشینشو‌بگیر‌و‌ وکالت طلاق هم همینطور

انگار طرف از این زنای پولیه.😑😑

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
نمیتونه که فقط به صاحب خط میدن

با شوهرس بره

یا اگه خط ایرانسله ایرانسل من نصب کنه اگه همراه اولع همراه من نصب کنه ریز مکالماتو دربیاره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
با اپلیکیشن همراه من‌پرینتشو بگیر‌ بفهمه انکار کردنش بی فایده س فقط خواهش میکنم‌آبروریزی نکن به کسی ...

سلام اسمش چیه اپلیکشن نه ابروریزی نمیکنم

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...
عکسا باز نمیشه  با مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ تماس بگیر رایگانه . بزار اونا راهنماییت کنن . اینجا همه م ...

خب چبکار کنه شوهرش معلومه چیکاره هست فردا هزار مریضی میگیره واقعا چطور میشه با ادمی که خیانت کرده زندگی کرد به نظرم این زندگی تموم شده هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜