2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده

3081 بازدید | 104 پست

سلام حالم خیلی بده داغونم از صبحه نتونستم یه لقمه غذا بخورم من هر چی فکر میکنم چیزی کم نذاشتم واسش هرچی گفتم گوش کردم ساختم با نداریش کلی کار کردم تا تونستیم خونه بخریم و یه ماشین  که خونم از قضا بنام برادرشه ماشینم زیر پای خودش خیلی حالم بده نمیدونم چکارکنم به خانوادمم نمیتونم چیزی بگم شرایط طلاق ندارم فقط میخوام ادمش کنم امروز پیامهاش رو خوندم دقیق نمیدونم چرا این پیامارو داده و طرف کیه و اصلا چند وقته میشناسه صبح میخواس بره سرکار گوشیشو جا گذاشت منم تو پیاما رفتم تو پیامای سطل اشغال براتون میفرستم طاقت نیاوردم حالم بهم خورد که خودش زنگ زد گوشیم خونست گفتم کونتو پاره میکنم بمن خیانت میکنی جالب اینجاست میگه کار رفیقمه از گوشی من پیام داده همش دروغ گردن نمیگیره و انکار میکنه و تهدید از صبح تا حالا هاج واج موندم نمیدونم چکار کنم که زبونش کوتاه بشه حداقل هنوز بجای معذرت خواهی و اینا با من بحث میکنه و تهدید میکنه که میزنمت چقدر عمرم رو هدر دادم با چه ادم پستی زندگی میکردم و خبر نداشتم چکار کنم بچه هم ندارم میخوام حداقل حقیقت رو بگه 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون شرف نداشت... 

چرا اینقد خودتو سرزنش میکنی

اون لیاقت خوبی های تورو نداشت💔

دعا میکنم دوباره به ارامش برسی❤️

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

بگو بیا بزن از خدامه که مدرک بدی دستم خشتکتو پرچم کنم مرتیکه هرزه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....