2777
2789
عنوان

با یک تخمک میشه باردارشد؟

5735 بازدید | 28 پست

دوستان من دو ماهه دارم دارو میخورم برای بارداری ،ماه قبل تخمک هام خیلی خوب بود هم چپ هم راست ولی باردار نشدم ،این ماه هم علاوه بر اون داروها چیزای دیگه هم دکتر داده امروز ۱۴ پریودیم هست و رفتم سونو گفت فقط سمت راست تخمک ۱۸ میل داره چپ مشاهده نشد بنظرتون با یکی میشه باردار شم یا تلاش نکنم ؟ از طرفی ممکنه سونو گرافی خوب دقت نکرده باشه چون زود نگاه کرد گفت تمومه پاشو 

اگه خدا بخدا میشه،همون یدونه کافیه  ان شاء الله با همین تخمک باردار بشی

انقدر اعصابم بهم ریخته دم به دقیقه دارم دارو میخورم این ماه نشم دیگه هیچی نمی‌خورم خودش هرچی شد دیگه نه کیست نه تنبلی تخمدان نه عفونتی هیچی ندارم سالم سالم نمی‌دونم چرا ماه پیش نگرفت و الآنم با وجود دارو ها یک طرف تخمک داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر اعصابم بهم ریخته دم به دقیقه دارم دارو میخورم این ماه نشم دیگه هیچی نمی‌خورم خودش هرچی شد دیگه ...

نگران نباش ،استرس خودش مانع بارداری میشه

شوهرت سالمه؟ممکنه شوهرت مشکل داشته باشه

نگران نباش ،استرس خودش مانع بارداری میشه شوهرت سالمه؟ممکنه شوهرت مشکل داشته باشه

از شوهرم نمی‌دونم این ماه اگر باردار نشدم میگم بره آزمایش بده ببینم دلیل باردار نشدنم چیه

من هم تو شرایط تو بودم با وجود اینکه مشکل نداشتم و کلی هم دارو استفاده میکردم اما باردار نمیشدم ،شوه ...

نگاه من روز دوازده پریودیم رابطه داشتم ممکنه یک وقت سمت چپ گرفته باشه که نشون نداده یا ربطی نداره؟ یااگر جواب میداد توی سونو الان می‌گفت باردارشدم

نگاه من روز دوازده پریودیم رابطه داشتم ممکنه یک وقت سمت چپ گرفته باشه که نشون نداده یا ربطی نداره؟ ی ...

اگه باردار باشی که الان تو سنو مشحص نمیشه معمولا وقتی بتا عددش میره بالا هزار ساک حاملگی تو سنو مشخص میشه ،

هر چیزی ممکنه ،ممکنه سنو هم درست تشخیص نداده

اما همون یه دونه هم که داشتی عددش خوبه احتمالش زیاده بگیره

انقدر اعصابم بهم ریخته دم به دقیقه دارم دارو میخورم این ماه نشم دیگه هیچی نمی‌خورم خودش هرچی شد دیگه ...

وااااآاا چیزای عجیب غریب میگی .خب هر ماه از هر تخمدان یه فولیکول بالغ آزاد میشه .یه ماه تخمدان سمت راسته یه ماه تخمدان سمت چپه همزمان که نیس

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
وااااآاا چیزای عجیب غریب میگی .خب هر ماه از هر تخمدان یه فولیکول بالغ آزاد میشه .یه ماه تخمدان سمت ر ...

چرا من ماه پیش هم تخمدان سمت چپ هم سمت راست داشتم 

فولیکول سمت چپ ۲۲.۱۸میلی و سمت راست ۲۳.۲۱ میلی بود

چرا من ماه پیش هم تخمدان سمت چپ هم سمت راست داشتم  فولیکول سمت چپ ۲۲.۱۸میلی و سمت راست ۲۳.۲۱ م ...

عزیزم احتمال تو قرص،و آمپول استفاده کردی

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

ایشالله که میگیره عزیزم تو اقدامتو بکن 

شوهرت آزمایش اسپرم. داده ؟ 

چند وقته اقدامی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍