یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از همین الان تکلیف خودتونو مشخص کنید چون پا بزاری به سن شاید ازش کینه بدل لگیری که بخاطر اون نتونستی مادر بشی. البته راه های دیگه هم هست اگه شوهرت راضی باشه میتونید بچه به فرزندی بگیرید
من اگر جای شما بودم هیچوقت بهخاطر بچه به شوهرم حرف بدی نمیزدم یا حتی به جدایی هم فکر نمیکردم.
آخه چرا توی ایران همه چی به بچهدار شدن و بچه بزرگ کردن خلاصه میشه. تازه من میگم صبور باش شاید خدا نگاهی به دلت کرد به خاطر صبوریت صاحب فرزند شدین عزیزم
من اگر جای شما بودم هیچوقت بهخاطر بچه به شوهرم حرف بدی نمیزدم یا حتی به جدایی هم فکر نمیکردم. آ ...
چون من فقط یک خواهر داشتم که ۱۰ سال پیش فوت کرد. پدرم هم ۳ سال پیش فوت کرد. فقط یک مادر برام مونده. اگر روزی مادرم هم از پیشم بره هیچ خانواده ای ندارم، هیچ همصحبتی ندارم، هیچ امیدی ندارم. زندگی بدون خانواده برام خیلی ترسناکه
از همین الان تکلیف خودتونو مشخص کنید چون پا بزاری به سن شاید ازش کینه بدل لگیری که بخاطر اون نتونستی ...
همین الانش هم کینه به دلم افتاده، ازش متنفرم که میره با برادرزاده کوچیکش بازی میکنه ولی من هیچکسو ندارم. اون زندگیمو نابود کرد ولی خودش خوش میگذرونه و این اصلا عدالت و انصاف نیست
همین الانش هم کینه به دلم افتاده، ازش متنفرم که میره با برادرزاده کوچیکش بازی میکنه ولی من هیچکسو ند ...
گفتنش سخته ولی جدا ش بهتره یه عمر زندگیه اینجوری خدای ناکرده مریض میشی. من چن ساله ازدواج کردم ولی شوهرم نمیزاره بچه دارشیم میگه شرایط شو ندارم بچه دوس ندارم ولی میره ا برادرزاده هاش بازی میکنه ازش بدم میاد این حس تو درک میکنم کاملا. گفتم یه سال دیگه هم بهش فرصت میدم اگه بخودش تکونی نداد منم یفکری میکنم بحال خودم
گفتنش سخته ولی جدا ش بهتره یه عمر زندگیه اینجوری خدای ناکرده مریض میشی. من چن ساله ازدواج کردم ولی ش ...
خواهشا اگر سنت کمه به فکر خودت باش نه اینکه مثل من فداکاری کنی و از حق خودت بگذری، تا آخر عمر حسرتش به دلت می مونه مگر اینکه خودت هم بچه دوست نداشته باشی
خواهشا اگر سنت کمه به فکر خودت باش نه اینکه مثل من فداکاری کنی و از حق خودت بگذری، تا آخر عمر حسرتش ...
کاش فقط بچه بود چن روزه بخاطر خانواده ش باهام یه کلمه حرف نمیزنه، فقط میاد خونه غذامیخوره میخوابه هیچی هیچی نمیگه، واقعا دارم دیوونه میشم خدا ازشون نگذره که همش دردسرن