2777
2789

بچه ها این ی نفر عشق سابقم بود یک و سال ونیم بیشتر باهم بودیم قرار بود ازدواج کنیم خانواده هامون مخالفت کردن همه چی بهم خورد اونم دیگه تلاش نکرد خانواده منم گفتن اگه اونو انتخاب کردی باید قید مارو بزنی خلاصه همه چی تموم شد اون موقع که باهم بودیم برا ولنتاین و تولدم چون دور بود اون خونشون ی شهر دیگه بود تقریبا هزار کیلومتر دورتر از ما بودن برداشت یک میلیون تومن از شهریه دانشگاه منو بدون اطلاع من داد گفت این هدیه تولد و همین ولنتاین ایناست بعد دیگه قبول کردم اما الان که جدا شدیم می‌خوام این پول برگردونم هفت ماهه جدا شدیم میترسم پول رو برگردونم دوباره رابطمون شروع بشه پیام بده به نظرتون پول رو به نیتش بدم کسی که توان مالی نداره یا بریزم به حساب خودش شماره کارتشو دارم ضمن اینکه اصلا دیگه نمی تونم به اون رابطه برگردم چون حرمت ها بین خودمون کاملا شکسته شده 

شماره کارتشو داری بریز به حسابش 

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته چون هدیه بوده به گردنت نیست پس بدی ولی اگه خواستی بدی بریز به کارتش مشکل نیست

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

یع رابطه بوده تمام شده رفت دیگه چیکار داری ک چه اتفاقاتی اون زمان افتاده

شماهم ک طرفتو زور نکرده بودی ک شهریتو پرداخت کنه تازه خبر هم نداشتی 

اون اقاهم اگه میخواست بهت میگفت پسش بده 

آره دارم استرس اینو دارم دوباره پیگیر بشه پیام بده ولی چند ماهه دیدم بلاکم کرده فکر کنم دل کنده

پیام نمیده دیگه

عزیزم اون هدیه بوده 

دِینی بر گردن شما نیست

و شروع ارتباط ممکنه بد بشه برات و دردسرش بیشترهس

به نیتش  پول رو بده به فقیر به عنوان صدقه

که خیالت راحت بشه

مطمئن باش اونم  اگر یادش باشه  نمیگه یک تومن از دستم رفت چون نامزد بودین و هدیه بوده