2777
2789
عنوان

ایجاد مزاحمت

178 بازدید | 13 پست

سلام خانوما. 

من همسرم بنایی میکرد شهرستان ک بودیم، یکی از همکاراش سنش بالا بود چندتا بچه داره، دختر بزرگش اینجور ک شوهرم گفت ازدواج کرده و بچه داره ولی یکم شیرین میزنه(من ندیدمشون و نمیشناسم شوهرم گفت) میگ یکی دو باری ک همکارمو رسوندم خونشون دخترش دم خونه بوده منو دیده، از همون موقع هام نمیدونم شماره شوهرمو از گوشی باباش برداشته زنگ میزده ب شوهرم، شوهرمم جوابشو نمیداده یا از گوشی باباش زنگ میزده. اولا دو سه باری زنگ میزده میدیدم شمارشو شوهرم جلو من جواب نمیداد میگفت برا کار زنگ میزنن شلوغم. شمارش یکم رند بود تو ذهنم موند.

اسفند پارسال تو ماشین بودیم دوبار همون شماره زنگ زد جوابشو نداد بعد رفت سوپری دیدم با تلفن حرف میزنه منم شمارشو حفظ کردم از ماشین پیاده شد از گوشی خودم زنگ زدم یکم صبر کردم حرف بزنه دیدم نزد گفتم الو فوری قطع کرد. اخر شب ک خوابید گوشیش نگا کردم دیدم شوهرم زنگ زده بهش حدود 45 ثانیه حرف زده.فرداش ب شوهرم گفتم توضیح بده جلو من زنگ زد ب شماره و کلی فحش دادم و تهدید کردم میرم شکایت میکنم مزاحم شی شوهرم همونجا به همکارش بابای دختره زنگ زد باهاش حرف زدم گفت گوشیو از دخترم میگیرم دیگ زنگ نمیزنه🙄 خلاصه ک هم من هم شوهرم بلاکش کردیم 15 روز بعد اون ماجرا به گوشی شوهرم پیام داده من با شوهرت رابطه دارم از مشهد ک میاد شهرستان میاد پیش من🥴 چون مسدود شده بود پیامشو ندیدم دیشب همونجور گوشی شوهرم دستم بود گفتم بذا نگا کنم از مسدودی درش اورده یا نه، مسدود بود هنوز ولی پیامی ک اول اسفند پارسال داده بود ک رابطه دارم با شوهرت من دیشب دیدم ب شوهرم گفتم گفت غلط کرده و فلان. شک افتاده به دلم میتونم ازش شکایت کنم؟ بفهمم جریان چیه کی درست میگ کی غلط؟ شوهرم دیشب ک پیامشو نشونش دادم اصلا هول نکرد یا دستپاچه بشه فقط گفت غلط کرده همین. مغزم کار نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.