2777
2789

چشمام سیاهی میره فشارم میفته تعادل ندارم 

آخرین ویزیت واسم آزمایش نوشت

امروز هم باز همینجوری شدم دستم می‌پرید کامل حسش میکردم 

هیشکی نمیدونه از چیه ؟

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

می‌تونه از اعصابت باشه ، کم خونی ، تیروئید و...

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن فشار خونت برا اعصابه قطع میشه 

سرم همش وینگ وینگ صدا میده

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
جواب آزمایش بیاد مشخص میشه اگه چیزی تو آزمایش نبود عصبیه

بعدش باید چیکار کنم ؟

احتمالا شوک عصبیه باید سیتی اسکن بشید به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کنید.

مرسی عزیزم 

متخصص مغز و اعصاب و دریافت دارو بزار فعلا جواب آزمایش بیاد ببینی کم  خونی و ... نداری هر چی باش ...

مرسی گلم

منم گاهی از خواب ک بیدار میشم دستام میپره و چشمام سیاهی میره‌‌‌... دقت کردم وقتی کم بخوابم.... و جایی بخوابم که سرد باشه.... و یا چیزهای سردی خیلی خورده باشم اینجوری میشم... 

با شیر بادام‌... تخم مرغ بومی... عسل...شربت عسل و زعفران و گلاب... و چیزهایی که طبع گرم هستند وقتی میخورم خوب خوبم.

شاید از اعصابت هس یا فشار عصبی 

والا از عید به اینور که اعصابم له شده