2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر پر انگیزه و شاد رفتم یه افسرده داغون ولی برنگشتم همچنان تو زندگی عن شده به سر میبرم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

تالاسمیو دیگ ننداز گردن شوهرت😂از اولش داشتی

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

من بعد ازدواج از فشار عصبی اگزما گرفتم تمام پاهام انقد خاروندم و زخم شده پر از لکه قهوه ایی حال بهم زن شده :(

موهام تو ۲۰ سالگی از شقیقه ها سفید شده 

دیگ اون خوشی مجردی رو ندارم

ولی ناشکر نیستم تو هر چیز بدی خوبیایی هم هس بازم میگم خداروشکر میتونست بدتر باشه

تالاسمی مادر زادیه عزیزم . کسی  تالاسمی نمیگیره .  منم تالاسمی مینورم

خیلی ها دیدیم تو سن بالا تالاسمی شدن از کم خونی شدید 

این خانم احتمالا تغذیه نامناسب داره

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

من 

شکممو ببینی انگار مرده ام که اعضای بدننشو اهدا کردن بغل شکمم جای یه سوراخ گندس خود شکمم از زیر دنده هام تااا پایین نافم پاره شده و بخیه خورده دور شکمم همه ترک های گنده از بارداری مونده دقیقا عین اون شخصیت کارتونی فرانکشتاین شدم بخدا اعصاب و روانم که که دیگه هیچی فکر کنم تیمارستانم قبولم نکنن