دندون پزشکی میخونه یجوری با بزرگای شهر تو سن ۱۹ سالگی حرف میزنه که بقیه تعجب میکنن ی مدت پیش برای شرکت باباش مشکلی پیش اومده بود که نمیدونستن معامله کنن من تعجب میکنم چجوری رفت شهرداری یجور با شهردار صحبت کرد که شهردار نامه ای داد که با اون خلافی بعید بود این نامه بده جدا از این کارای بزرگی میکنه بنطرتون چجوری ممکنه ی دختر اینطور باشه ؟
من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. مهمنیست که نیستی مهماینه دیگه مهمنیستی!🙂🖤 ⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ نگاه نکن #ساکتم دهنم باز شه چیزایی بارت میکنم که معنیشو تو #گوگل سرچ کنی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب 🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.