2777
2789
یکی از نزدیکان هست حقوق شوهرش ماهی ۱۲۰ میلیونه . خیلیییییییییی فخر می فروشه .من بهش حق میدم بایدم فخ ...

موقعی که من همه چی داشتم این تو یه خونه دربه داغون متراژ پایین بود الان ما روزگار بهمون سخت گرفته این اومده پز میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیام هستن خودشون ضعیفن وتلاش نمیکنن،وسعی میکنن دیگرانوتخریب کنن با عنوان فخر فروشی،

ببخشیدا اصلا شما خوب شما جلو بشین ولی هر خری داره برا خودش داره دلیل به فخر فروشی نمیشه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

یه چیزجالب بگم ،من اطرافیانم میرسن بهم همش شروع میکنن تعریف وپز دادن،جاهایی دیگه اینطورنیستن نمی‌دونم چرا به من میرسن جو گیر میشن😂

ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️
یه چیزجالب بگم ،من اطرافیانم میرسن بهم همش شروع میکنن تعریف وپز دادن،جاهایی دیگه اینطورنیستن نمی‌دون ...

خاااک تو سرشون کننن تازه به دوران رسیده ها ،یا رب مباد که گدا معتبر شود🤞

ببخشیدا اصلا شما خوب شما جلو بشین ولی هر خری داره برا خودش داره دلیل به فخر فروشی نمیشه

اشتباه فهمیدی عزیزم،من ازفخرفروشی متنفرم،هرچقدرهم داشته باشی ولی فخرفروشی کنی یعنی کمبودداری،یه دسته آدم هستن نشستن هیچ زحمتی نمیکشن بجز اینکه بقیه رو تخریب کنن منظورم فامیلایه خودم بود نه شما،

اشتباه فهمیدی عزیزم،من ازفخرفروشی متنفرم،هرچقدرهم داشته باشی ولی فخرفروشی کنی یعنی کمبودداری،یه دسته ...

اصلا اونی که از اول داشته براش عادیه پزش رو نمیده ،وای به روزی که به نون نوایی برسن 

اشتباه فهمیدی عزیزم،من ازفخرفروشی متنفرم،هرچقدرهم داشته باشی ولی فخرفروشی کنی یعنی کمبودداری،یه دسته ...

اوکی فکرکردم تخریب افراد تازه به دوران رسیده منظورته

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خاااک تو سرشون کننن تازه به دوران رسیده ها ،یا رب مباد که گدا معتبر شود🤞

آخه مشکل اینه هیچی نیستن ومیخوان با پز دادن خودشونوبالابکشن،همیشه کسی که غنی باشه همه سعی میکنن اذیتش کنن فخرفروشی کنن پیشش بلکه یکم به چشم بیان😻اگه کسی فخرمیفروشه زیادی پیشتون بدونید پیشتون احساس کمبودوحقارت داره میخواد بگه از شما بهتره 

عزیزم من هرکی رو دیدم فخر فروخته یه جوری خدا حالشو گرفته که مو لای درزش نمیره 

انقد تر و تمیز و عالی جوری ک فکرشم نمیکرده

شاید جلو بقیه ادا خوشبختها و خوشحالا رو دربیاره یا خودش نفهمه از کجا خورده 

ولی نتیجه شو دیده 

خالا نه همون لحظه ها 

دیر و زود داره ولی قطعا همینه 

من ک با چشم دیدم بعد چندسال حتی ده پونزده سال...

صبو باشیم خدا جای حق نشسته عزیزم

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون