2777
2789
عنوان

دعا کنید عشقم دوباره عاشقم شه..

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 34 پست
طلسم بازگشت و بیقراری بنویس عین خر میوفته به پات

اینا خیلی بد و خطرناکن شاید یه ظاهر درست بشه اما زندگی ادمو تباه میکنه و گناهه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام دادی تاحالا چه مشکلاتی به وجود میاره؟

طلسم موکل داره و اون موکل  جن هست و جن های پلید و اون آدمی هم که جن هارو تسخیر میکنه تا براش کارایی انجام بدن  ساحر هستن که از گناهان کبیره ست و خوده ساحر ها خیلی زندگی نکبت باری دارن 

و کسایی که به اینا مراجعه می‌کنند در واقع پای جن و اجنه رو به زندگیشون باز میکنن و حتی شاید اسیبش برسه به عزیزان طرف 

کسی رو میشناسی بنویسه؟

نرو اینکارو نکن خیلی خطرناکه 

طلسم موکل داره و اون موکل  جن هست و جن های پلید و اون آدمی هم که جن هارو تسخیر میکنه تا براش کا ...

چرا پلید عزیزم؟؟

تو فقط اونو برمیگردونی با دعا و همین!

اجنه چرا بیاد اون کاری به طرف نداره چون صاحبش اون کسیه که طلسمو مینویسه 

لطفا اطلاعات اشتباهی نده

نرو اینکارو نکن خیلی خطرناکه 

خواستگاری من با کسی ک همدیگه رو میخواستیم سر یه سوتفاهم کوچیک بهم خورد

دیگه انقد ناچار شدم رفتم پیش دعانویس و گفت که طرف طلسم داره

حتی بخام طلسمش رو باطل کنم هم این اتفاقا میوفته؟