2777
2789
عنوان

دعا کنید عشقم دوباره عاشقم شه..

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 34 پست
حتی دعای محبت پیش آدم جومن بنویسی هم اینا اتفاق میوفتع؟

آره دقیقاا 

چونکه باید طلسم انجام بدن و کلا طلسم ها موکل دارن موکل هاشونم اجنه هستند 

خدا خودش گفته که منو بخوانید تا اجابت کنم و وقتی آدم دعا میکنه ممکنه همونی که میخواد  خدا بهش لطف کنه و انجام بشه و گاهی به خاطر گناهان اجابت نمیشه که باید استغفار کرد و گاهی هم به خاطر حکمت خدا که خدا یه جور دیگه برای طرف جبران میکنه  و خلاصه خدا به خاطر رحمتش وقتی بنده اش چیزی رو ازش صادقانه میخواد  جوری اجابت میکنه که براش بهترینه 

منتها توی طلسم ها  موکل های جن خواسته تو بهت میدن و اما موقتیه و بعدش زندگی ادمو داغون میکنن چون اینا جن های شیطانی هستند و اینجوری خودتون پاشونو به زندگیتون باز میکنین و ممکنه حتی عزیزای آدم آسیب ببینن   توی یه محفل آشنا که داشتیم یکی رفته بود پیش همین ساحر ها برای یه مشکلی  و صررش برگشته بود به بچش 😿

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقاا  چونکه باید طلسم انجام بدن و کلا طلسم ها موکل دارن موکل هاشونم اجنه هستند  خد ...

ولی من هرکیو دیدم رفته سراغ اینا از همه هم خوشبخت تر شده.

ماهاهم روزب روز بدبخت تر

خواستگاری من با کسی ک همدیگه رو میخواستیم سر یه سوتفاهم کوچیک بهم خورد دیگه انقد ناچار شدم رفتم پیش ...

خواهر خیلی وصعیتت شبیه منه دقیقا منم سره همون خواستگار داشتن و به هم خوردنش افتادم دنبال همین دعانویس و کلا اینقدر پیش افراد مختلف مراجعه کردم تا روشن شدم... نه به خاطر باطل کردن طلسم  گناه نداره اما برای طلسم کردن داره و حقیقتا متاسفانه این ادم های به اصطلاح دعانویس اکثرا شیاد هستن و ممکنه خودشون  برای کسیکه حتی برای باطل کردن طلسم هم پیششون مراجعه میکنن خودشون طلسم درست کنن و غیر قابل اعتمادن  بعضی از آدما هستن آدمای خوبی هستن و به این علوم آگاهی دارن اما اصلا برای طلسم کردن ازش استفاده نمیکنن و فقط برای کمک به کسایی که طلسم شدن استاده میکنن 

برای  از بین بردن طلسم خودمون هم میتونیم خود درمانی انجام بدیم  برو توی  گوگل سرچ کن سایت دایی ابراهیم میبینی  خودت 

ولی من هرکیو دیدم رفته سراغ اینا از همه هم خوشبخت تر شده. ماهاهم روزب روز بدبخت تر

ظاهرش اینه  اگر  با اینجور کارا میشد خوشبخت شد الان اون ساحر ها خودشون خوشبخت عالم بودن منتها زندگیشون نکبته