2777
2789

چه کارهایی توی بچگی میگفتید کاش بزرگ بشم بکنم یا کاش بزرگ بودم لزوما شغل نمیگم هرچی 

مثلا من همیشه بچه بودم دوست داشتم بزرگ بشم قرص بخورم همیشه بچه بودم شربت میدادن😅

از الان تا کنکور ۱۴۰۳ خرهستم اگه بیام نی نی سایت

دوست داشتم عروس بشم

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها برم مسافرت (هنوزم به این مرحله نرسیدم 😂)

کارت بانکی به اسم خودم داشته باشم😬

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️

یه طراح لباس مشهور بشم و اولین شوی لباسم رو کنار برج ایفل اجرا کنم،تا نزدیکای سال آخر رشته ی طراحی لباسم خوندم و ناگهان بوم💥ترک تحصیل کردم و آرزوهام خاک شد، میدونم برای شروع دیر نیست اما دیگه نمیشه ☺️حیف