2777
2789
عنوان

چه کارهایی توی بچگی دوست داشتید بزرگ بشید بکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 35 پست

وای منم خیلی دوست داشتم عروس بشم همیشه با یه چادر این ور و اون  ور مبل میکشیدم بعد یه قرآن میذاشتم روی میز می شستم زیر چادر مثلا زیر تور عقدم 😂 بعد میگفتم با اجازه پدر و مادرم بله 🤣🤣🤣

از الان تا کنکور ۱۴۰۳ خرهستم اگه بیام نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم🤣

حالاازشانسم عروسی کردم اااااااااامالباس عروس نپوشیدم🥲

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
وسط سال تحصیلی بخاطر عصاب مجبور شدم بستری بشم و دیگه نتونستم برم تو محیط مدرسه 

خیلی متاسفم   الان چند سالته؟ میتونی ادامه بدی؟ یه جایی خوندم هیچ وقت شعله های آتشین رویاهامون خاموش نمیشن تا بهشون برسیم 

چراااااا!!!!!

چون شوهرم اون زمان وضع مالی خوبی نداشت.......بدون عروسی رفتم سر خونه م البته خونه ی خودم که نه خونه ی پدرشوهرم☺️

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
خیلی متاسفم   الان چند سالته؟ میتونی ادامه بدی؟ یه جایی خوندم هیچ وقت شعله های آتشین رویاهامو ...

آره شعله اش خاموش نشده، الان 17 سالمه ❤️امسال اینجوری شد و دیگه نمیتونم برگردم به اون محیط فقد حالمو بدتر میکنه 

آره شعله اش خاموش نشده، الان 17 سالمه ❤️امسال اینجوری شد و دیگه نمیتونم برگردم به اون محیط فقد حالمو ...

خیلی سنت کمه ، هنوز خیلی کوچولویی ، دختر کلی فرصت داری برای رسیدن به رویاهات   میتونی بری کلاس های طراحی لباس بیرون ثبت نام کنی و با یه جو تازه آشنا شی . امیدوارم موفق باشی گلم

چون شوهرم اون زمان وضع مالی خوبی نداشت.......بدون عروسی رفتم سر خونه م البته خونه ی خودم که نه خونه ...

من از اون سرتق ها بودم 

مادرم به خاطر همسرم میگفت نیاز نیست و .... منم میگفتم من بدون لباس عروس اصلا عروسی نمیگیرم!!!

بعد عمه م آرایشگاه داشت،خودش برد منو لباس انتخاب کردم و خودشم همه کارهای عروسیم (آرایش و ... )به عهده داشت 😍😍😍😍

دوستتون دارم 💕

خیلی سنت کمه ، هنوز خیلی کوچولویی ، دختر کلی فرصت داری برای رسیدن به رویاهات    میتونی بر ...

بی انصافیه اگه بخاطر یه عدد بهم بگی کوچولو ☺️،مدارک برای طراحی لباس و خیاطی دارم، اما بخاطر عصابم نمیتونم ادامه بدم و الان دستم تیک گرفته و نمیتونم طرح بزنم و این باعث میشه از خودم متنفر بشم درحال طراحی برای همین ازش گذشتم 💔

من از اون سرتق ها بودم  مادرم به خاطر همسرم میگفت نیاز نیست و .... منم میگفتم من بدون لباس عرو ...

ای جااااااانم😍😍من شوهرم میخواست بعدیه مدت که دستش بازشده بودبرام عروسی بگیره(یه عروسی کوچیک) اااااااامامادرشوهرم نذاشت هیچ وقت بابت این موضوع حلالش نمیکنم 

بی انصافیه اگه بخاطر یه عدد بهم بگی کوچولو ☺️،مدارک برای طراحی لباس و خیاطی دارم، اما بخاطر عصابم نم ...

کوچولو نیستی خیلی هم عاقل و خانومی   منظورم این بود که هنوز خیلی وقت داری عزیزدلم 

یه مدت استراحت کن ریلکس باش به خودت فرصت بده ، مدیتیشن کن ورزش کن ، دمنوش بخور ، به چیزای خوب فکر کن ، آهنگ گوش بده برقص ، پارک برو   

بعدش دوباره پاشو پرقدرت برای رویات بجنگ