2777
2789
عنوان

دیر فهمیدم

806 بازدید | 37 پست

ما خانوادمون سنتی هست نامزادم خیلی راحتن دختر خاله پسر خاله عروس و برادر شوهر بهم دست میدن روبوسی دارن بدون قصد و غرضی باهم درد دل میکنن 😑تازه برادر شوهرا مبخاستن منم بوس کنن خخخخ من عقب کشیدم هنوز هنگم.نمدونم چکار کنم 😏🤭🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب هر کس عقاید خودشو داره عزیزم یکی دو بار مقابله کنی با اخلاقت اشنا میشن اونا به عقاید شما احترام ...

خب نامزادم چکار کنم جلو خودم زن داداشا باهاش رو بوسی میکنن دختر خاله و....خودم اجازه ندم نمتونم کل فامیل اون عوض کنم

خب نامزادم چکار کنم جلو خودم زن داداشا باهاش رو بوسی میکنن دختر خاله و....خودم اجازه ندم نمتونم کل ف ...

خوب چه معنی داره اینکارا

من بودم می توپیدم به نامزدم 

درست بشو هم نبود تمامش میکردم

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

جلو من همه بوسش می‌کنند 😏😏اونو چکار کنم 

عزیزم قبل اینکه شما وارد اون خانواده شی این صمیمیت بینشون بوده روبوسی الان تو جمعای دوستانه هم یه مسئله عادی هست کم کم برات عادی میشه

خوب چه معنی داره اینکارا من بودم می توپیدم به نامزدم  درست بشو هم نبود تمامش میکردم

عادیه واسشون چون همشون فامیلمن.میگه مگه یه نفرن خودم بکشم عقب باید با کل فامیل در بیفتم.ولی تو یه نفری تو کنار بیا با این قضیه😑

چقد بد با شوهرت در این مورد حرف بزن واقعا انقد صمیمیت نیاز نیست

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود