2777
2789
عنوان

دیر فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 37 پست
عادیه واسشون چون همشون فامیلمن.میگه مگه یه نفرن خودم بکشم عقب باید با کل فامیل در بیفتم.ولی تو یه نف ...

حاضری تغییر کنی؟

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

از دست تو بي جنبه 🤣🤣🤣

من مجردی هم بودم دست به دوست پسر نمیدادم کل هیجانات جنسی من از دست دادن شروع میشد جدی میگما حالا بیام بوس تازه داداشاشش خیلی خشگلترن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عید تا عید با برادرام رو بوسی میکنم

تاز اونا هم پیشقدم میشن معذب میشم

خوشم نمیاد با زنها هم  معمولا دست خالی میدم

من مجردی هم بودم دست به دوست پسر نمیدادم کل هیجانات جنسی من از دست دادن شروع میشد جدی میگما حالا بیا ...

😂😂😂😂😂

عاشق نشی صلوات😂😂😂😂

وواواقعا چجور ازدواج میکنید بدون شناخت کامل؟ شما حتما طولانی نامزد بمون چون قطعا ابعاد دیگه ایم هست ...

میدونستم باهم خوبن صمیمی ولی خب مثلا شما از طرف میپرسی مهمونای روبوسی دارن یا نه اخه جلو هم حجاب دارن خخخ 

نمیدونم والا دو سال دوست بودم اصلا بحثش نبود ک بفهمم .من ک تعییر بکن نیستم باید فکر کنم میتونم تحمل ...

حالا دست خالی خار داره باید بوس هم بکنن والا عجیبه

میدونستم باهم خوبن صمیمی ولی خب مثلا شما از طرف میپرسی مهمونای روبوسی دارن یا نه اخه جلو هم حجاب دار ...

ااره میپرسم چرا نپرسم ادم تو دوستی نامزدی و خواستگاری قراره شناخت پیدا کنه دیگه . البته ماخودمون خانوادمون ازاده قطعا میپرسم ببینم اونا چجورن و مشکلی نداره

ااره میپرسم چرا نپرسم ادم تو دوستی نامزدی و خواستگاری قراره شناخت پیدا کنه دیگه . البته ماخودمون خان ...

پرسیدم گفت راحتیم دست میدیم عکساشون دیدم با حجاب بودن  ولی بوس نگفت 🤣🤣🤣فکرم به بوسیدن نرفت خب 

خیلی رفتم تو فکر بیشتر از این بابت نه حساسیت رو شوهر .روم نمیشه بگم من اینجوریم خخخخ چه معصلی شدا

چیزی نگی پیشش آبرو برات نمیذاره