پیشی_ملوس_گوگولی مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1803 عنوان دوس دارم مامان شدنو تجربه کنم! | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 16 پست عاشق مادر شدنمبنطرم کسایی که باردارن بهترین حس و تجربه میکننولی میدونم هیجوقت شرایط بچه دار شدن و پیدا نمیکنم مخصوصا مالی.. دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1402/02/28 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1803 بی خیال شو ... خیلی گرونیه ، من به خاطر هزینه ها اصلا نمیتونم بچه دار بشم، الانشم با ملاحظه خرید میک ... منم واسه همین میگم فک نکنم هیچوقت شرایطشو پیدا کنماما عاااشق مادر شدنم خیلی دوس دارم مامان بشم خیلی:) دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
دختربهاری____ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 2408 قربونت برم عقدی ،شوهرته حرف مردمو بنداز دور لذت ببر از اون فرشته ای که تو وجودت داره رشد میک ... انشالله خدا دامنت سبز منه ی بچه سالم و زیبا نصیبت بشه من شرایطش ندارم وگرنه دلم نمیا سقط کنم شوهرم هم نگفتم امروز نبودش