2777
2789
عنوان

دوس دارم مامان شدنو تجربه کنم!

116 بازدید | 16 پست

عاشق مادر شدنم

بنطرم کسایی که باردارن بهترین حس و تجربه میکنن

ولی میدونم هیجوقت شرایط بچه دار شدن و پیدا نمیکنم مخصوصا مالی..

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

کاش جا من حامله بودی😭😢

چرا اینجوری میگی؟

عزیزدلم تو الان یه موجود زنده ی  کوچولو تو دلت داری 

چه حسی قشنگ تر از این 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه از قشنگیای مادر شدن میگن 

ولی مادر شدن یک درد بی پایانه

تا مادر نشی حرفمو متوجه نمیشی 

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
منم فقط اون قسمت بهم ریختن اندامو دوس ندارم

می ارزه..

واقا حسه شیرین و قشنگیه

مخصوصا اگه بچه ی کسی که دوسش داری تو شکمت باشه 

خیلییی قشنگه خیلی خیلی خیلی..

همه از قشنگیای مادر شدن میگن  ولی مادر شدن یک درد بی پایانه تا مادر نشی حرفمو متوجه نمیشی&nbs ...

شما هم باردارید؟واسم دعا میکنی ؟

چرا اینجوری میگی؟ عزیزدلم تو الان یه موجود زنده ی  کوچولو تو دلت داری  چه حسی قشنگ تر از ...

تو که مشکلم نمیدونی بچه ای ک  کسی از بودنش خوشجال نمیشه براچیمه ابروم میره هنو عقدم  دعا کن  بیبی چک الکی باشه😔😭

بی خیال شو ... خیلی گرونیه ، من به خاطر هزینه ها اصلا نمیتونم بچه دار بشم، الانشم با ملاحظه خرید میکنم که برسونیم و شاید سالی ۱ یا نهایت ۲ تا مانتو بخرم ، اگر بچه بیاد که دیگه واویلا ... من هر موقع هوس نی نی میکنم یه سر به مغازه های پوشاک و کفش بچه گانه میزنم ، و بعد یه تعجب زیاد از قیمت ها ، میگم خدایا شکرت بچه ندارم وگرنه چجوری اینو براش میخریدم. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
شما هم باردارید؟واسم دعا میکنی ؟

ن گلم تیکر اقداممه ۸ ماه دیگه تولد دوسالگی پسرم اقدام میکنیم برای دومی💗🌹

انشاالله توام مامان میشی مهربونم😘😘😘

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

من دوتا دارم ولی درد نیست مادر شدن عشقه درسته سختی داره فکرو خیال داره ولی واقعا می ارزه ،خیلی دوست دارم بزرگ شدنشون و موفقیتشون ببینم و کیف کنم،انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه💚

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
تو که مشکلم نمیدونی بچه ای ک  کسی از بودنش خوشجال نمیشه براچیمه ابروم میره هنو عقدم  دعا ک ...

قربونت برم عقدی ،شوهرته

حرف مردمو بنداز دور 

لذت ببر از اون فرشته ای که تو وجودت داره رشد میکنه

عشق بده بهت

بخدا ارزومه که جای تو بودم