2777
2789
عنوان

یه سوال درباره شیاف پروژسترون دارم

338 بازدید | 13 پست

من هفته ۹ هستم. یه بار توی هفته ۷ لکه بینی داشتم دکتر برام شیاف پروژسترون شروع کرد. سه چهار روز گذاشتم دیگه لکه ندیدم قطعش کردم الان هم دیگه لکه ندارم. خودم سرخود قطع کردم عوارض نداره؟؟؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید سرخود قطع میکردی باید ی مدت استفاده کنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یاف چیز بدی نیست ک میخوای سرخود قطع کنی من تا ماه اخر یا امپولشو میزدم یا شیافشو خیالت راحت میشه جای بچه سفته واژینال استفاده کنی کمتر کثیف کاری داره دکترم میگفت تاثیرش بیشتره

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
یاف چیز بدی نیست ک میخوای سرخود قطع کنی من تا ماه اخر یا امپولشو میزدم یا شیافشو خیالت راحت میشه جای ...

اخه شیاف میزاشتم معده درد و تهوع داشت دیوونم میکرد.

باشد که غم خجل شود از صبر ما
اخه شیاف میزاشتم معده درد و تهوع داشت دیوونم میکرد.

بارداری همینه دیگه هر ز ی جات درد میکنه من تا هفته 13 شیاف گذاشتم بعد ک رحممو دوختم هفته ای 1 دونه امپولشو میزدم اما سر خود قطع نکن ب نظر من بازم خودت بهتر میدونی

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

منم هفته ۹ لکه بینی افتادم دکترم گفت ۲ هفته بزن

سر ۵ روز خوب شدم ولی قطع نکردم ۲ هفته کامل زدم

وایسا بببن دکتر چی میگ اگ قرار باشه خودت تجویز کنی خب تو برو جای دکتر تو مطب بشین

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜