من هفته ۹ هستم. یه بار توی هفته ۷ لکه بینی داشتم دکتر برام شیاف پروژسترون شروع کرد. سه چهار روز گذاشتم دیگه لکه ندیدم قطعش کردم الان هم دیگه لکه ندارم. خودم سرخود قطع کردم عوارض نداره؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
یاف چیز بدی نیست ک میخوای سرخود قطع کنی من تا ماه اخر یا امپولشو میزدم یا شیافشو خیالت راحت میشه جای بچه سفته واژینال استفاده کنی کمتر کثیف کاری داره دکترم میگفت تاثیرش بیشتره
الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
اخه شیاف میزاشتم معده درد و تهوع داشت دیوونم میکرد.
بارداری همینه دیگه هر ز ی جات درد میکنه من تا هفته 13 شیاف گذاشتم بعد ک رحممو دوختم هفته ای 1 دونه امپولشو میزدم اما سر خود قطع نکن ب نظر من بازم خودت بهتر میدونی
الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل