2777
2789

چن وقته ازدواج کردی؟؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرمن این مادره که مهمه اصلا مهم نیست مرد چقدر ذوق بچه داره چون همه کاراش بامامانه الان بچه مم انقدر اذیتم کرد تابخوابه ازناتوانی کلی گریه کردم  یعدشوهرم ازخواب پاشده میگه چرا چراغوخاموش میکنی وقتی میبینی بدش میاد میگم خب وقتی روشن باشه تا صبح میخوادبیداربمونه پس من آدم نیستم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
اشتباه میکنی منم مثل تو بودم الان مثل.. پشیمونم 

من اصلا تو خودم نمیبینم بتونم همچین مسئولیتیو قبول کنم الان ،دوس دارم وقتی بچه داربشم که بتونم از همه نظر به بچم برسم بچه گناه داره ادم باید امادگی داشته باشه از همه نظر بعد بچه دار بشه

ببین مردا اولش ذوق دارن و یکساعت شب اونم اگ سر اخلاق باشن ک بچه رو بگیرن تو یه دستشویی باحیال راحت بری و ظرفاتو بشوری همین 

همه کاراش باخودتهه هروقت خودت خواستی و تونستی بزار

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
بنظرمن این مادره که مهمه اصلا مهم نیست مرد چقدر ذوق بچه داره چون همه کاراش بامامانه الان بچه مم انقد ...

بنظر منم مادر باید حتما امادگیشو داشته باشه چون بچه بیشتر وقتشو با مامانش میخواد بگذرونه