2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان ولی برعکس

117 بازدید | 12 پست

سلام

کسی هست مثل من تنبلی داشته باشه ولی هیچوقت دیر پریود نشه، و تعداد روزها و خونریزیش زیاد باشه؟

بیشتر کسایی که تنبلی دارن دیر به دیر پریود میشن، ولی دکترم به من گفت بعضیام مثل تو برعکس زیاد پریود میشن. 

من لاغرم و جوش نمی‌زنم، ولی موهای زائدم خیلی زیاده.

اسفند پارسال پریود شدم خونریزیم بند نمیومد تا دو ماه. سونو دادم تعداد فولیکولام زیاده. دکتر برام مدروکسی نوشت تا سه ماه مصرف کنم. 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

منم قرص داده بود تموم نکشید که قرصارو عوض کردم درست شد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه جالب

منم الان میخواستم همون خط اولتو تاپیک کنم ولی تنبلیم اومد

منم پارسال  پریودم عقب میفتاد گفتن تخمدانام پلی کیسیتیکه ولی الان مدتها است که پریودیم خداروشکر مرتبه

یعنی منم الان تنبلی دارم؟

کارشناس حقوق و امور مالی
وا چه جالب منم الان میخواستم همون خط اولتو تاپیک کنم ولی تنبلیم اومد منم پارسال  پریودم عقب م ...

خود به خود درست شد؟ 

ببین پلی کیستیک تا جایی که می‌دونم تو ذات تخمدانه، یعنی چیزی نیست که درمان بشه

ولی تغییر شرایط زندگی می‌تونه بهترش کنه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

منم قرص داده بود تموم نکشید که قرصارو عوض کردم درست شد

چه قرصی مصرف کردید؟

آره منم اول اینجوری بودم الان دیر به دیر میشم😑

می‌ترسم منم این جوری بشم

هر چند جفتش آزاردهنده‌اس

خوشبختانه وزنم کمه 

خود به خود درست شد؟  ببین پلی کیستیک تا جایی که می‌دونم تو ذات تخمدانه، یعنی چیزی نیست که درما ...

راستشو بخوای من اولین بار بود که پریودبم عقب میفتاد رفتم دکتر گفت اره پلی کیستیکی و یه دوره قرص ضد بارداری داد.منم همرو از اخر به اول خورده بودم🤦🤣

.ولی بعدش خودمم کمی وزن کم کردم خودش فعلا پریودیمو مرتب کرده ولی کمر دردای موزی دارم گاهی که حس میکنم از اونه و خوب نشده

کارشناس حقوق و امور مالی
راستشو بخوای من اولین بار بود که پریودبم عقب میفتاد رفتم دکتر گفت اره پلی کیستیکی و یه دوره قرص ضد ب ...

اره وزن کم کردن تاثیر داره

حالا من چیزی اضافه ندارم که بخوام کم کنم 😂

کمردرد فکر نمی‌کنم ربطی داشته باشه

متاسفانه درمان نمیشه فقط باید مراقب بود که بدتر نشه

شما هم کمر درد میگیری؟؟

بله ولی نه همیشه

کمرم خشک میشه