2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایپا مدیران خودرو کرمان خودرو ایرانخودرو نیس انگار

عزیزسایپا الان خودروهاش رو دیدم میشه بگید 100 تومن رو بانک میدیم وکالتی میکنن بعدش دیگه مثلا برای خرید یه کوئیک چقدر دیگه باید بدیم این 100تومن در گرو بانکه ؟ غیر از پول ماشین فقط فردا وقتشه؟ کوئیک بازار چنده؟

عزیزسایپا الان خودروهاش رو دیدم میشه بگید 100 تومن رو بانک میدیم وکالتی میکنن بعدش دیگه مثلا برای خر ...

صدتومن اولش برای همه خودروهاس

بعدش انتخاب خودرو داری

مثلا کوییک سیصد تومنه قیمتش خورده ایش رو نمیدونم

اون صد تومن هم مسدود میشه 

صدتومن اولش برای همه خودروهاس بعدش انتخاب خودرو داری مثلا کوییک سیصد تومنه قیمتش خورده ایش رو نمید ...

عزیز ممنونم که جوابم رو میدی 100 مسدود میشه تا زمان تحویل خودرو که بقیش رو بدیم یا به محضی که اسممون در بیاد باید همه مبلغش رو بدیم ؟ امکان انتقالم نیست درسته الان بازار شنیدم کوئیک 400 هست درسته؟

میشه به سوال آخرم جواب بدید اگه اطلاع دارید فقط فردا وقت دارم تصمیم بگیرم

با موجودی۱۰۰ تومن حسابتون رو وکالتی میکنید

۳ تا ۱۰ خرداد سایت برای ثبت نام باز میشه و قیمتا مشخص

ماشین مورد نظر رو انتخاب میکنید

طبق زمانبندی سایت ۲۴ خرداد ۱۰۰ تومن آزاد میشه و موعد تحویل ماشینتون به صورت حدودی مشخص میشه مثلا میگه پاییز ۱۴۰۲

اگر مثل روال قبل باشه ۳-۴ماه قبل تحویل باید حدودا نصف نبلغ رو ولریز کنید 

کوییک آر قیمت کارخانه ۲۵۰ بازار حدوداد۳۵۰

اابته تا ۱یپسال سند در رهن خودروسازیِ و خردید فروش وکالتی از نظر من پر ریسکه

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚