2777
2789
بچها کسی کدملی مادران نمیخره به پولش احتیاج دارم مجبورم بفروشم 😔

اینجوری که کسی نمیخره شاید اسم شما درنیومد اصلا . اگه میتونی اول ثبت نام بکن بعد امتیازات رو بفروش اگه واقعا به پولش نیاز داری

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
عزیز ممنونم که جوابم رو میدی 100 مسدود میشه تا زمان تحویل خودرو که بقیش رو بدیم یا به محضی که اسممون ...

مسدود میشه زمان تحویل رو اعلام میکنن اون موقع باید پرداخت کنی

حدودا نزدیک صدو پنجاه فرقشه

ثبت نام کن ایشالله زود اسمت درمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با موجودی۱۰۰ تومن حسابتون رو وکالتی میکنید ۳ تا ۱۰ خرداد سایت برای ثبت نام باز میشه و قیمتا مشخص م ...

خدا خیرت بده اینقدر توضیح دادی عزیز حقیقتش من میخوام اگه بشه بگیرم و بفروشم چون به پولش نیاز دارم تازه همه پولشم ندارم باید جور کنم یکی از اقوام پارسال 167 خرید 400 امسال فروخت چرا میگید پرریسکه یکسال در گروه شرکته؟ ممکنه قیمت رو ببرن بالا یعنی 100 تومن سودشه؟

مسدود میشه زمان تحویل رو اعلام میکنن اون موقع باید پرداخت کنی حدودا نزدیک صدو پنجاه فرقشه ثبت نام ...

طرح مادرانش شاملم میشه اون فعاله ؟یا طذح عادی چه فرقی دارن. ممنونم

اینجوری که کسی نمیخره شاید اسم شما درنیومد اصلا . اگه میتونی اول ثبت نام بکن بعد امتیازات رو بفروش ا ...

دختر عمم کدملیشو فروخت چون الان قرعه کشی صددرصد برنده ای بخدا من پول ندارم حساب وکالتی کنم 

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
دختر عمم کدملیشو فروخت چون الان قرعه کشی صددرصد برنده ای بخدا من پول ندارم حساب وکالتی کنم 

نه الان صد در صدی در کار نیست به جز برای خودروهای قیمت بالای کرمان خودرو و مدیران چون به خاطر قیمت کمتر طرفدار دارن

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
خدا خیرت بده اینقدر توضیح دادی عزیز حقیقتش من میخوام اگه بشه بگیرم و بفروشم چون به پولش نیاز دارم تا ...

خواهش نیکنم

چون پلاک به اسم شماست هر خلافی با ماشین انجام شه پاتون گیره تو خود سایتم نوسته خرید فردش وکالتی خلاف قانونِ

خیلیا اینکارو میکنن و قولنامه میزنن و تعهد میگیرت و.. ولی من خودم ریسک نمیکنم ممکنه دردسر شه

در مورد افزایش قیمت نمیدونم اینا هر کاری ازشون ساخته اس

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
نه الان صد در صدی در کار نیست به جز برای خودروهای قیمت بالای کرمان خودرو و مدیران چون به خاطر قیمت ک ...

من پول ندارم ثبت نام کنم کسی روهم ندارم ازش قرض بگیرم واسه حسابوکالتی بخاطر این مجبورم بفروشم 

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
من پول ندارم ثبت نام کنم کسی روهم ندارم ازش قرض بگیرم واسه حسابوکالتی بخاطر این مجبورم بفروشم 

چی بگم والا، انشالله اگه مشکل داری تا فردا بتونی بفروشیش چون روز اداری آخره 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕