2777
2789
عنوان

اموزش شوهر کردن

161 بازدید | 21 پست

بچها جدی میپرسم😂مسخره نکنید

من هیچوووقت تو فاز این داستانا نبودم

یکیو دوس داشتم از موقعی یادمه با اون بودم ،الانم که بهم زدیم

وقتی میرم بیرون همیشه بهم پیشنهاد میدن اما پیشنهاد ازدواج نه ،همه میگن خوشگلم یعنی مدرسه که میرفتیم توی کلاس سی و چند نفره میخواستن بگن کی قشنگتره منو میگفتن تعریف نمیکنم میخوام بدونید که ظاهرم بد نیست😂۱۹ سالمه خیلی بیبی فیسم ریزه میزم هستم و ظریف

حصله دوستیو این داستانارو الان ندارم

میترسم تا همیشه تنها بمونم و تو فکر اون یه نفر 

دوس دارم یه ازدواج خوب کنم میترسم از تنها موندن ..

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

برو لباتو گار بگیر موهارو بنداز بیرون کلیپس بزن بزار رو موهات بعد با عشوه بگو کی منو میگگیرا

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
برو لباتو گار بگیر موهارو بنداز بیرون کلیپس بزن بزار رو موهات بعد با عشوه بگو کی منو میگگیرا

ااقا جدیم😂😂😂😂

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه عجله ای دارین درکتون نمیکنم چطوری زیر بیست سال حس میکنید آماده این برای ازدواج بخدا ازدواج فقط م ...

نه همین الان نمیخوام شوهر کنم که 😂

الان اصلا به اون موقعیتی که دوس دارم نرسیدم 

منظورم تا ۵ سال ایندست میترسم همیشه همینجوی بمونم

🤣🤣🤣

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نوشتی بیرون میرم بهم پیشنهاد دوستی میدن ولی ازدواج نه 🤣خواهر کی تا حالا پیشنهاد ازدواج داده زرتی ،ا ...

نه بابا تا دوست بشم میشناسنم فرار میکنن😂😂

فک کن توی قرار اول با اونی که دوسش داشتم میخواستم با عشوه کنارش راه برم یهو پام رفت تو جوب لیز خوردم اون تو  گه گرفته بود کله هیکلمو 😂

حصله این دوس پسر دوس دختر بازیارو ندارم فعلا🥴😂

۱۹ سالته فکر خونه شوهری ! 

من ۲۹ سالمه از شوهر و زندگی متاهلی بیزارم مخصوصا خونواده شوهر. تا ۴۰ ازدواج نمیکنم😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نه بابا تا دوست بشم میشناسنم فرار میکنن😂😂 فک کن توی قرار اول با اونی که دوسش داشتم میخواستم با عش ...

اتفاقا پسرا از دخترا این مدلی خوششون میاد ،منم عین خودتم 🤣همیشه شوهرم به شوخی میگه همین خنگ بازیات منو گول زد گرفتمت🤣

۱۹ سالته فکر خونه شوهری !  من ۲۹ سالمه از شوهر و زندگی متاهلی بیزارم مخصوصا خونواده شوهر. تا ۴ ...

شوهر خوب دیگهه

خانواده درست و حسابی و با فرهنگ

یکی از دوستام ششوهر کرده که البته نوافق نیستم اصلا با ازدواجش تو این سن

ولی اییینقدر با خانواده شوهرش خوبه و همه جا میره و میاد

بعد اینکه من الان نمیخوام شوهر کنم😂واسه اینده پرسیدم

۱۹ سالته فکر خونه شوهری !  من ۲۹ سالمه از شوهر و زندگی متاهلی بیزارم مخصوصا خونواده شوهر. تا ۴ ...

کجایی هستید؟

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
شوهر خوب دیگهه خانواده درست و حسابی و با فرهنگ یکی از دوستام ششوهر کرده که البته نوافق نیستم اصلا ...

میدونم، کلا تو بگو پسر پادشاه. خسته میشه آدم . نظرا متفاوته