2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

211 بازدید | 26 پست

سلام دوازدهمی ها میگم الان که دیگه امتحان نهایی شروع میشه برای کنکور هم میخونین یا نه ؟ منظورم پایس؟ یا نه فقط امتحان نهایی ها رو ؟

تو این ۱۰ روزی ک تعطیلیم حتی واسه امتحان نهاییم نخوندم چ برسه کنکور😐😂جالب اینه شاگرد اولم هستم😂خدا بخیر کنه

بی عشق زیستن را جز زیستی چه نام است؟                       یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🪶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولن تو خرداد دوازدهمو میبندن کامل هم برا کنکور هم نهایی بعد از اون تا کنکور ک ی دو هفته ی خلاصه ه ...

آهان ممنون عزیزم 😘خیلی استرس داشتم این یه ماه امتحان نهایی درس های  پایه یادم بره 

شما دوازدهمی هستی ؟ آخه وقتی برای امتحان نهایی بخونی هم رو معدل تاثیر میذاره هم ۵۰ درصد کنکور برای د ...

آره عزیزم 

تایم امتحانا دوازدهمو خوب جمع کنیم کنکورم درصد زیادیش از دوازدهمه

به خاطر همین کنارشم اگه تست از همون درس بزنیم هم عملکردمون هم واسه نهایی خوب بوده هم کنکور

بعد اون دو هفته ای هم که تا کنکور فرصته هر چقدر تونستیم مرور پایه و کنکورای سالای قبل

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.