2777
2789

من قصد بارداری دارم خیلی شنیدم که زایمان طبیعی تو آب راحت و بدون درده این نوشته رم خوندم تو اینترنت به نظرم کامل راجع به زایمان طبیعی در آب توضیح داده شده به نظرم شمام حتما بخونید https://drmohamadbeigi.com/زایمان-در-آب-اصفهان/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای بچه ها خیلی خوبه من زایمان اولمم طبیعی بود مردم و زنده شدم خیلی میترسیدم زایمان دومم بخواد انقد سخت باشه دکترم خانم دکتر محمدبیگی بود دید خیلی میترسم زایمان در آب و بهم پیشنهاد داد خیلی خیلی راحت بود اصلا قابل مقایسه با زایمان اولم نبود بهتون پیشنهاد میکنم اگر زایمان طبیعی قرار بکنید حتما به کمک استخر انجام بدید من خیلی راضی بودم

باید بند نافشو میدادی فریز کنن چندسال پیش هزینه اش بیس میلیون بود.بعدها از سلولهای بنیادی داخل بند ن ...

پارسال.خاله من داد دومیلیون. هرسال.هم بابت نگهداریش سه میلیون باید داده بشه

پارسال.خاله من داد دومیلیون. هرسال.هم بابت نگهداریش سه میلیون باید داده بشه

چقدر زیاد، بچه ها که میگفتن ماهی تقریبا زیر صد تومن در میاد، البته من فقط شنیدم

وااااای بچه ها خیلی خوبه من زایمان اولمم طبیعی بود مردم و زنده شدم خیلی میترسیدم زایمان دومم بخواد ا ...

یعنی دردش خیلی کمتره؟ منم پیش دکتر شما میرم . از اول شروع درد تو استخر بودین؟ هزینه ش چقدر شد؟ ممنون میشم جوابمو بدین.

راستی بچه ها بند ناف پسرمم شوهرم قیچی کرد. اگه شوهرم کنارم نبود اصلا نمیتونستم زایمان کنم. اون بود ...

سلام عزیزم 

خوبی

عزیزم زایمان بدون برش باعث نشد از چند قسمت پارگی‌پیش بیاد یا پارگی‌های زیاد باشه یا زخم عمیق؟

سلام عزیزم  خوبی عزیزم زایمان بدون برش باعث نشد از چند قسمت پارگی‌پیش بیاد یا پارگی‌های زیاد ...

سلام عزیزم، نه من که چیزی متوجه نشدم، بعدشم پارگی طبیعی ایجاد شده رو میدوزن

سلام عزیزم، نه من که چیزی متوجه نشدم، بعدشم پارگی طبیعی ایجاد شده رو میدوزن

مرسی عزیزم از جوابت

عذر میخوام دوباره سوال میپرسم،جای بخیه و پارگی اون چند قسمت مونده یا کلا از بین میره

مرسی عزیزم از جوابت عذر میخوام دوباره سوال میپرسم،جای بخیه و پارگی اون چند قسمت مونده یا کلا از بین ...

راستشو بخوای دقت نکردم زیاد ولی فکر کنم رد بخیه یه ذره میمونه که طبیعی هست دیگه، خییییلی کم البته