2777
2789
نه الان دوسه ماهه که قرصو ول کردم پریودام هر ماه سه رو جلوتر میره، نه تاحالا سونوگرافی ندارم

خوبه پس منظمی..اگه همین ماه های اول باردارشدی که خداروشکر..اگرنه حتما هم خودت سونو بده هم شوهرت ازمایش اسپرم بده..اصلاهم پشت گوش ننداز. من تازگیاشوهرم آزمایش داد  متاسفانه ضعیفه حدودا و داره دارو میخوره. اگه زودتر میفهمیدیم درمان میکردیم الان شاید باردار بودم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه بگین تخمک گذاری چن روز بعد پریودیه

حدودا از دوازدهمین روز تا حدودبیستمین روز.. تو بدن هرکس فرق میکنه.. ولی بنظرم فقط به تخمک گذاری بسنده نکن هروقت که از پریود پاک شدی حموم برو و از فرداش اقدام داشته باش تا نزدیکای پریود بعدیت..منکه هرکیو دیدم از اطرافیان بعد از پریودی باردار شدن