2777
2789
 منم خیلی دلم میخواد اما حتی با امپول قرص باردار نشدم😪😔دعا کن برام

قبل از مصرف امپول و قرص اندازه فولیکولت چند میشد؟

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست دارم مامان شم، اما خب مجردم  من چکار کنم!؟؟؟؟

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد
هفته ای چندبار رابطه داشته باشین که خیلی تأثیر داره تو اقدام بارداری درواقع رابطه باعث میشه تحرک اس ...

خب بعضی وقتا هرروز بعضی وقتا هم یه روز در میون

از نظر منیکه 7سال و نیم تو اقدام بودم و ناباروری بدون علت داشتم  استرس نداشته باش،

البته بعد ازمایشو اینا که انشاالله مشکلی نباشه وهردو سالم و سلامت باشین انشاالله فقط صبر داشته باشید و استرس نداشته باشید 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
قبل از مصرف امپول و قرص اندازه فولیکولت چند میشد؟

نمیدونم ولی تنبلیم خیلی کمه پریودیم هام منظم شده ولی با امپول قرص دوتا فلولیکول کلن دارم هر ماه ک سایز ۱۵ یا ۱۸ یا ۱۹ یا ۲۰ میشدن ن از اینا بیشتر ن کمتر 

خوبه سنت کمه احتمالا زود باردار میشی😁 من ۲۴سالمه.. پریودات منظمه؟ هیچوقت سونوگرافی رفتی؟

نه الان دوسه ماهه که قرصو ول کردم پریودام هر ماه سه رو جلوتر میره، نه تاحالا سونوگرافی ندارم

نمیدونم ولی تنبلیم خیلی کمه پریودیم هام منظم شده ولی با امپول قرص دوتا فلولیکول کلن دارم هر ماه ک سا ...

دقیقا مثل من.. منم دو ماه قرص و امپول استفاده کردم اندازه ها ۱۷ و ۱۹ و ۲۳ میشد.. باردار نشدم. ماهی سومی دارو نخوردم ولی اقدام کردم باردار شدم.. ببین حتما یه روز بعد پریودی نزدیکی شروع کن.. چون من همه تخمک گذاریم ۱۴ پریودیم بود. ولی وقتی باردار شدم دو روز بعد پریودی طبق سنو باردار شده بودم. الان ۲۰هفته هستم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین