2777
2789

بچه هاجان، دوستای مجازی برای سلامتی خودم التماس دعا دارم، چیکار کنم هر دعا و نذری بلدین بهم بگید، یه بچه ۵ ساله دارم ثانیه ای از خدا کمک می خواهم از همه شما التماس دعا دارم.🤲

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

ان شالله که خوب باشه برای چی بوده؟

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمد خوندم انشاالله همیشه سالم باشید ❤️❤️❤️

قربانت برم ممنونم 

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ان شالله که خوب باشه برای چی بوده؟

برای سینه عمل کردم نمونه برداری شده من خیلی به دعای خیر احتیاج دارم🤲

کی جوابش میگیری؟

گفت ۱۰ خرداد 

خیره عزیزم میای خبرشو میدی  آیهکرسی میخونم به نیتتون

خیلی ممنونم رفیق قشنگ مجازیم🥰

صلوات برات فرستادم ♥️

منت دارتم ممنونم.

برای سینه عمل کردم نمونه برداری شده من خیلی به دعای خیر احتیاج دارم🤲

نگران نباش دوستم نمیدونم توده داشتی یا کیست ولی منم یک بار مایع داخل کیستم رو فرستادن پاتولوژی یادمه خودم و همسرم خیلی نگران بودیم تا جوابش بیاد خیلی اذیت شدیم ولی خدا رو شکر خوب بود ان شالله به حق فاطمه زهرا که برای شما هم خیر باشه 

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.