2777
2789
عنوان

بابچه های کوچیک چه جوری میرین بازار😔😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 51 پست

قبل از بیرون رفتن باهاش قول و قرار بذار ...مثلا ما الان میریم بازار . رفتیم اونجا فقط تو مغازه ای که من بهت میگم می تونی یه چیز انتخاب کنی و بخری. بیشتر از اون قبول نمی کنم و حتی اگر بخوای گریه کنی بدون اینکه چیزی بخرم برات برمی گردیم خونه. و واقعا باید به حرفتون عمل کنید. هر چقدر هم گریه کرد نباید به خواسته اش برسه. فقط حتما از قبل بهش بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂 خدایا گودزیلا باید پیش اینا درس بگیره 🤣

بخداخودم ازطرزفکرش هنگ کردم گفتم بچه توبه کی رفتی فک کن توصف نونوایی هستیم اومده مامان کفش ماشینداربرام بخرمنم موندم اون چیه دیگه دیدم آقاکفش یه بچه ی دیگه رونشون میده😩😩😩

قبل از بیرون رفتن باهاش قول و قرار بذار ...مثلا ما الان میریم بازار . رفتیم اونجا فقط تو مغازه ای که ...

به خدابه قرآن هزاربارحرف زدم اولش میگه باشه امامیره تومغازه یه قشقرق به پامیکنه آدم آبروش میره میگن حالاواسه یه چیز۵۰تومنی برابچه اش نمیخره اوایل افتضاح بودقشنگ میرفت داخل هرچی دلش میخواست جمع میکردنه یکی نه دوتاچن تا چن باری همسرم بدجوردعواش کردازسرش افتادالانم ازبس میگه وگریه میکنه اعصابم نمیکشه

به خدابه قرآن هزاربارحرف زدم اولش میگه باشه امامیره تومغازه یه قشقرق به پامیکنه آدم آبروش میره میگن ...

خب همینه وقتی گریه می کنه و می خرید براش دستش میاد که چطوری می تونه ازتون باج بگیره.

حرف بقیه براتون اصلا مهم نباشه‌. هیچ بچه ای هم از گریه کردن نمرده نهایتش بتونه یه ربع یا بیست دقیقه گریه کنه بعدش خودش آروم میشه. پس یه بار برای همیشه بازیش رو تموم کنید و وقتی شروع کرد گریه کردند بهش باج ندید. 

اصلا بشینید یک گوشه و بگید هر چقدر دوست داری می تونی گریه کنی اما من قول و قراری که باهات گذاشتم رو زیر پا نمیذارم. دو بار ببینه با گریه به خواسته اش نمی رسه درست میشه رفتارش