2777
2789
عنوان

چجوری با دوستم کات کنم

115 بازدید | 5 پست

رفیق دوران دبستانمه، دوسال پیش همدیگه رو پیدا کردیم و رفت و آمد خانوادگی رو شروع کردیم به چند دلیل ازش بدم اومده مثلا: 

خیلی پرروئه ، لباسامو چند بار قرض گرفته برده بعد یکسال آورد ، با اینکه بارها بهش زنگ زدم بیار ، اونم کهنه و کثیف پس داد ، یه پاپوش قشنگ هم داشتم کلا پس نداد گفت گم کردم 

مثلا رفتیم بیرون برگشتنی دیدم خوراکی و چیزایی که دونگی خریده بودیم ، ازش مونده بود گذاشته بین وسیله های خودشون برده 

یا مثلا میخواد بیاد میگه کیک درست کن فلان چیزو بچم گفته بگو خاله درست کنه و میان خیلی زیاد میخوره( من لقمه ی دهنشو نمیشمارم ولی خیلی تابلوئه) شوهرش اصلا مثل خودش نیست ، بچه ش گلدونمو زد شکست و خونمو بمب منفجر می‌کنه انگار نه انگار 

خیلیم بی ادبه بچه ش 

حالا خودش همش به من زنگ میزنه، شوهرشم با شوهرم رفیق شده 

چجوری کات کنم؟؟؟ خیلی حرصم گرفته از دست خودم 

چند بارم پول قرض گرفته خیلی دیر پس داده و بدقولی کرده

نمی‌دونم چرا با هرکی ارتباط میگیرم این مدلیه 

فکر کنم تنهایی بهتره 

من خودم خیلی محتاطانه رفتار میکنم با دیگران 

حتی یه قاشق مامانم دستم باشه سریع و سالم پس میدم 

خیلی رعایت میکنم تو روابطم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه اوه از اون ادماهای ناجوره ها ، به نظرم یک دفعه ای کات کن بره و اصلا جوابش رو نده ، زنگ میزنه گوشی رو برندار ، اومد در خونه ت در رو باز نکن ، یهو خودت رو محو کن و حتی اگه رو به رو شدین بهش بگو شما؟؟ من شما رو نمیشناسم ، فقط پاش رو از زندگیت ببر که ۲ روز دیگه میاد تو خونه ت موندگار میشه😶😶😶

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

نمی‌دونم چرا با هرکی ارتباط میگیرم این مدلیه  فکر کنم تنهایی بهتره  من خودم خیلی محتاطان ...

منم شانس دوست ندارم ، تو مدرسه و دانشگاه هر چی لاشی و بی فرهنگ بود میومد سمتم ، فقط سو استفاده میکردن ازم و بی چشم رو بودن ، الان دیگه هیچ دوستی ندارم 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝